Võitjate resultatiivseimad olid Marko Slastinovski 8 ja Kaupo Liiva 4 ning kaotajatel Ott Varik 7 ja Kristo Voika 4 tabamusega.

Korduskohtumine peetakse 29. novembril algusega kell 16.30 Kehras. Detsembri alguses Viljandis toimuvale finaalturniirile pääseb kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: "Mäng oli väga närviline, aga seda oligi arvata, sest karikasarja avamatšid ongi sellised. Viieväravaline edu on selles mõttes hea, et see ei uinuta. Kuna teine mäng toimub alles kahe nädala pärast, siis edasipääseja saatus pole kindlasti otsustatud, sest selle ajaga võib jõudude vahekord muutuda."

Viljandi juhendaja Marko Koks: "Viieväravaline kaotus ei tähenda maailma lõppu, kuid arvestades seda, et teine mäng toimub Kehras, siis seis on meie jaoks raske. Seekord olime liimist lahti, kuna eksisime lihtsates olukordades, söötes palli viiel-kuuel korral niisama auti. Lisaks sellele tegi Kehra puurisuul hea partii Mikola Naum. Meil on pärast eurosarja raske olnud, Kehra aga alles alustab Challenge Cupi mänge ning seetõttu peabki nende vormikõver olema tõusuteel."