Kehra edukaim skoorirohkes kohtumises oli Dmõtro Jankovski 8 väravaga. Indrek Normak, Uku-Tanel Laast ja Kaspar Lees lisasid 5 tabamust. Viimsi poolel oli 10 väravaga üleplatsimees Siim Pinnonen. Aleksander Oganezov lisas 9 ning Tarmo Ulla, Rail Ageni ja Robin Oberg 4 väravat.

"Viimsi mängibki suhteliselt lahtist stiili, kus suurem rõhk on ründetegevusel. Ja samuti oli mängus tunda seda, et mängijad tundsid end pingevabalt. Mõni mängija ütles ka, et ärevust oli seekord tavalisest vähem," põhjendas Kehra peatreener Indrek Lillsoo suurt mänguskoori, kuid lisas, et oma meeskonna kaitsega ta siiski rahule jääda ei saa. "Vahepeal tundub, et teeme liiga kergelt vigu, millele tegelikult on koosolekutel juba tähelepanu juhitud."

Viimsi peatreener Ain Pinnonen nõustus, et kuigi 35 väravat visata on hea, siis endale 38 kolli visata lasta on liiga palju. "Kaitse taha jäi see asi. Me olime iseenesest mängus sees. Kindlasti ei saa öelda, et Kehra oleks meist üle olnud. Aga eks me teenisime Kehrast tublisti rohkem kaheminutilisi karistusi ka ja rohkem vähemuses mängides tuleb ikka vahe sisse."

Kehra võib pronksiseeria lõpetada laupäeval, 7. mail kell 17.00 Viimsi keskkooli spordihallis.