Kehra spordihoones tänavu kaotuseta mängiv kodumeeskond jäi kohtumise esimestel minutitel tagaajaja ossa. Peategelased olid aga väravavahid, sest postide vahel tegid nii Viktor Nikolajev kui Marten Tamme häid tõrjeid. Mihkel Lõpp viis Viljandi kuuendal minutil 3:1 juhtima, kolm minutit hiljem oli jalul viik.

Kümnendal minutil sai Uvis Strazdinši kiirrünnaku järel esmakordselt ette Kehra, 4:3. Viljandi pidi vahepeal poolteist minutit hakkama saama kahemehelises vähemuses, aga võitis selle perioodi 1:0. Puurivahid jätkasid hästi, näiteks Nikolajev tõrjus nii Sergei Rodjukovi kui Martin Brauni karistusvisked.

Eemaldamised häirisid mõlema tiimi esitust, kuid eriti valusa löögi said külalised, kui Rodjukov juba 19. minutil kolmanda kaheminutilise karistuse tõttu punase kaardi teenis. Valgevenelase lahkumine raputas Viljandit korralikult, sest järgmised 11 minutit palli Kehra väravasse ei saadud.

Kehralased pöörasid 5:6 kaotusseisu 27. minutiks 11:6 eduks ning poolajasireeniga keskjoonelt tabatud Vladislav Naumenko viske järel juhiti 13:8. Väravatevaeselt algas ka teine pooltund ja Kehra oli ees juba 15:8, kui vigastuspausilt naasnud Volodimir Maslak 36. minutil külaliste esimese värava viskas.

Kahe Strazdinši järjekordselt resultatiivse kiirrünnaku järel tuli Kehra seni suurim edu ehk 18:10. Viljandi ei kavatsenud punkte nii lihtsalt siiski loovutada ning hästi võideldi end mängu tagasi. 48. minutil vähendas Mikk Varik kaotusseisu kolmeväravaliseks – 20:17. Enamaks jaksu ei jätkunud ja vastane põgenes uuesti eest.

Kohtumise, kus Läti kohtunikud määrasid koguni 14 kaheminutilist karistust, võitis Kehra 29:21. Strazdinš ja Naumenko tabasid võitjate kasuks kuus, David Mamporia neli korda. Mulkidel viskasid viimasel minutil punase kaardiga eemaldatud kapten Kristjan Koovit ning Mihkel Lõpp neli ja Varik kolm väravat.