Kohalikus lahingus sai HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võõrsil 27:25 (17:12) jagu HC Tallinnast. Viljandi HC võõrustas Leedu klubi Kaunase Granitas-Karyst ning pidi vastu võtma 27:29 (10:13) kaotuse.

Kehra sai Sõle spordihoones suurepärase alguse ja põgenes seitsme minutiga 7:2 eduseisu. Kümmekond minutit visati väravaid kordamööda ning 17. minutil juhtisid külalised 12:7. Siis tegi neljaväravalise spurdi Tallinn ja Markus Oliver Mädo viskest tuli 12:11. Kehralased tihendasid kaitset ja kodumeeskond jäi jälle mitmeks minutiks "kuivale".

Oli Kehra kord neli järjestikust väravat visata, Vladislav Naumenko tegi 16:11 ning vaheajale mindi seisul 17:12. 35. minutil kasvas edu korraks kuuelegi väravale, kui võimsas hoos ukrainlane Naumenko viskas 20:14. Tallinn oli rünnakul raskustes viskele saamisega ja Kehra väravas tõrjus hästi Viktor Nikolajev.

Vahe hakkas siiski vähenema, 43. minutil tuli pärast Mädo ja Enrico Antoni täpseid viskeid 21:18. Kehra sai uuesti viieväravalise edu, 24:19 ning Tallinn proovis seitsmenda väljakumängijaga muutust tuua. Vahepeal läks kohtumine tulisekski, kui Uvis Strazdinš sai kaheminutilise karistuse ja Kehra lätlasega madistanud Rainer Kelk punase kaardi.

Anton tegi 57. minutil seisuks 25:23, kuid lähemale võõrustajad ei saanud – Kehra võttis 27:25 võidu. Naumenko viskas kümme, Dmõtro Jankovski ja Janar Mägi kuus väravat, kaotajate poolel jäi Mädo arvele seitse, Anton lisas kuus ja Kaspar Lees neli tabamust.

Balti liigas kolmest mängust kolm võitu saanud ning B-alagruppi juhtiva Kehra peatreener Mart Raudsepp jäi meeskonnaga väga rahule. "Alustasime tõesti hästi, eriti rünnakul klappis kõik. Mingi hetk andsime kaitses natuke järele, kuid üldiselt kontrollisime kohtumist. Vastaste 5-1 kaitse ajas meid mingi hetk veidi segadusse, ent poisid olid väga tublid," kiitis Raudsepp.

"Kibe kaotus," tunnistas pealinlaste peatreener Risto Lepp. "Vastaste tagaliinikolmik Mägi, Jankovski ja Naumenko võtsid jala pealt viskeid, milleks me valmis polnud. Oma kaitset me täna toimima ei saanudki, tulime küll mängu tagasi, aga oma rumalate vigade tõttu võiduvõimalust ei saanud. Meil puudus täna haigestunud Robin Oberg, aga selle taha muidugi ei poe. Positiivne oli, et noor Mädo tegi hea mängu."

Viljandis algas kohtumine ülimalt skoorivaeselt, 13. minutil juhtis külla sõitnud Kaunase Granitas-Karys 4:3. Siis said leedukad kolme-nelja väravaga eest ja nii kulgeski suurem osa mängust. Vaheajaks olid külalised peal 13:10, kuid Viljandi võitles kogu teise poolaja hästi.

Andrei Hapal tegi 34. minutil 14:12 ja võimalusi oli enamakski, ent realiseerimata jäeti nii kiirrünnakuid kui karistusviskeid. Vastased lasti jälle nelja värava kaugusele, aga 50. minutil vähendas Mihkel Lõpp vahe minimaalseks, 22:21 ja kolm minutit hiljem tuli Volodimir Maslaki viskest 23:22.

Viigini ei jõutud aga kuidagi ja nii pidi Viljandi vastu võtma kolmanda kaotuse tulemusega 27:29. Hapal viskas seitse, Robert Lõpp kuus, Maslak ja Aleksander Pertelson neli väravat, võitjate poolel tabasid Tadas Bučinskas ja Paulius Šarkauskas kaheksa korda.