Kohtumine Kehras algas tasavägiselt ja kuni seisuni 6:6 olid tablool kõik võimalikud viiginumbrid, ent kodumeeskond ei juhtinud kordagi. Kui muidu seisti kaitses hästi, siis raskustes oldi kahemeetrise vasaksisemise Maksim Karamõševi visetega. Kehralaste poolel tegid skoori Kaspar Lees ja rahvuskaaslaste vastu mänginud Dmõtro Jankovski.

ZTR pääses kahe väravaga ette ja kui Jankovski vähendas kaotusseisu 21. minutil minimaalseks, 9:8, tundus kõik kontrolli all olevat. Ukraina meistrivõistluste mullune hõbe ja kunagine Euroopa karikavõitja tegi aga 4:0 vahespurdi, hoides Kehrat kuus minutit nulli peal. Uvis Strazdinš ja David Mamporia tabamuste abil jõuti lähemale, ent poolaja võitis ZTR 14:10.

Teist pooltundi alustasid võõrustajad isuga, avapoolajal väravata jäänud Janar Mägi tabas Kehra poolel kolm korda järjest. Mikk Aasmaa tõrjus Ukraina koondislase Andrei Akimenko karistusviske, kuid lähemale kui kolm väravat vastased eestlasi ei lubanud. Lisaks Karamõševile tegi paksu pahandust joonemängija Dmõtro Iltšenko ning seisult 21:18 hakkas ZTR eest libisema.

Viimast kümmet minutit alustati juba külaliste kaheksaväravalisest eduseisust ning 6:0 vahespurdi lõpetuseks olid tablool numbrid 31:19. Kehra kaotas 22:33 ja jätkab Balti liiga A-tugevusgrupis punktita. Jankovski viskas kehralaste kasuks seitse, Lees ja Mägi lisasid neli väravat, vastaste parimana jäi Karamõševi arvele kaheksa tabamust.

"Mingi hetkeni suutsime päris hästi mängus olla, aga siis sai jaks otsa," tunnistas Kehra peatreener Kaupo Liiva. "Väsimuse pealt tulid omakorda lihtvead, rünnakul nappis teravust ja kaitsesse ei jõutud õigeaegselt tagasi. Südikas esitus, kus varem probleeme valmistanud mängujoonisest kinnihoidmine toimis täna juba paremini."

Liiva tunnustas ka vastast: "Profimeeskond, kes tegi täna väga korraliku partii. Nende füüsilisus valmistas meile peavalu – meie pikim mees on Janar Mägi, aga seal on kogu tiim sarnaseid suuri kujusid täis. ZTR-i tagaliin oli võimas, viskasid vahel 11-12 meetri pealt ja tegid seda ülitäpselt."

Eesti klubide järgmised mängud Balti liigas:

10.11. 15:00 HC Tallinn – Viljandi HC (Sõle spordikeskuses)

10.11. 16:00 Zaporožje ZTR – Põlva Serviti (Põlvas)

11.11. 16:00 Minski SKA – Põlva Serviti (Põlvas)