Kehralased tegid teise poolaja alguses Kaupo Liiva, Jaan Kauge ja Uku-Tanel Laastu väravatest 5:1 vahespurdi, minnes ette 17:15. Viljandi pääses taas juhtima 19:18, kuid külaliste järjekordne 5:1 spurt viis nad 53. minutiks juba ette 23:20. Viljandi vähendas küll vahet, visates viimasel minutil kaks väravat, kuid lõpuvile fikseeris kehralaste napi võidu.

Võitjate resultatiivseimad olid Marko Slastinovski 6 ning Laast ja Liiva 5 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Mikk Varik 6 ja Ott Varik 5 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: „Oli märgata pikka mängupausi, mistõttu meeskonnad tegutsesid rabedalt ja tegid pallikaotuseid. Meie mäng päris hästi jooksma ei hakanudki, kuid teisel poolajal kaitse ja väravavahi töö paranes. Tulime võidu järele ning saime selle kätte. Pühapäeval kohtume Viljandis taas karikasarja raames ja sinna on hea võidu pealt minna. Samuti usun, et oodata on kvaliteetsemat mängu.“

Viljandi juhendaja Marko Koks: „Meie mäng kulges kui ameerika mägedel. Alguses jäime neljaga taha, siis tulime järele ja võitsime poolaja. Pärast vaheaega läks asi aga taas käest ära. Meie rünnak oli kaootiline ja Kehra kasutas meie nõrkushetked kiiretega ära. Karikamängudeks on meil siiski aega ennast parandada, sest ega midagi oskuste või füüsise taha jäänud. Probleemid olid pigem psühholoogilist laadi.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 12 (7-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12 (7), Viljandi HC 10 (8), HC Viimsi/Tööriistamarket 8 (7), Aruküla SK 7 (8), Audentes SK 3 (7), SK Tapa 0 (8) punkti.