Kaitse oli Kehra spordihoones esikohal, lisaks tegutsesid hästi mõlema meeskonna väravavahid – nii Mikk Aasmaa kui Armis Priskuse arvele jäi avapoolajal karistusvisete tõrjeid. Võõrustajad said 2:0 ette läbi Dmõtro Jankovski ja Janar Mägi tabamuste ning kui viimane tabas üheksandal minutil juba neljanda viske, juhtis Kehra 6:3.

Tallinn suutis paaril korral vahe minimaalseks vähendada. Heas hoos oli hiljuti esmakordselt Eesti rahvuskoondisse valitud Markus Viitkar, kes tegi 21. minutil seisuks 9:8. Kehralased vastasid kolme vastuseta väravaga ning Tallinna peatreener Jüri Lepp võttis minutilise mõtlemisaja. Enrico Anton tabas küll kaks korda, kuid vaheajapausile läks Kehra 15:12 eduseisus.

Teisel poolajal jätkus pingeline ja tulinegi heitlus. Robin Obergi väravast tuli 16:14, kuid väiksemaks pealinlased vahet näpistada ei suutnud. Jätkuvalt näitas võimsat viskevormi koondisepausi ajal vigastusest paranenud Mägi ja ei pidurdanud kehralasi ka 41. minutil Andrei Vahnovitšile näidatud punane kaart.

Mägi suurendas Kehra edu juba kuuele väravale kui 47. minutil seisu 24:18 tabloole seadis. Tallinnal oli siiski oma plaan ja nelja võidu kõrvale viiendat ihanud tiim jättis kodumeeskonna kuueks minutiks kuivale. Seisul 24:21 lõpetas Kehra väravatepõua ei keegi muu kui Mägi ning lõpuminutitel vormistati võit tulemusega 28:23.

Mägi viskas üleplatsimehena üheksa väravat, Jankovski lisas kuus ja Kaspar Lees neli. Kaotajate resultatiivsemad olid Oberg ja Viitkar kuue ning Anton viie tabamusega. Meistriliigat ootab nüüd ees kahenädalane paus, sest vahepeal peetakse Eesti karikavõistluste veerandfinaalid. Lisaks on järgmisel nädalal kavas Balti liiga etapp, kus võistlustules neli Eesti klubi.

Parimad väravakütid: Vahur Oolup (Tapa) – 31, Alfred Timmo (Coop) – 30, Sergei Rodjukov ja Andrei Hapal (mõl. Viljandi) – 27, Mathias Rebane (Coop) – 26, Marten Saar (Tapa) – 25, Rauno Kopli (Aruküla/Audentes) – 24 väravat.

Meistriliiga 6. voor:
21.11. 19:00 Põlva Coop – Aruküla/Audentes
21.11. 19:00 HC Tallinn – Viljandi HC
22.11. 19:00 HC Viimsi/Tööriistamarket – Põlva Serviti
22.11. 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – SK Tapa