Uued mänguajad on selgumas, ent juba nädalavahetusel on lootust jälle meistriliigatiime platsil näha, teatas alaliit pressiteates.

"Kuna Eesti koondisega oli seotud nii Serviti, Tallinna, Viljandi kui ka Tapa mängijaid, siis arusaadavatel põhjustel ei saa enne pallurite eneseisolatsiooni lõppu ning kordustesti tegemist mänge pidada. Uuendatud kalender on juba olemas, aga peame veel hetke ootama, enne kui kinnitada saame," selgitas EKL-i peasekretär Pirje Orasson.

Eelmisel nädalal tuli edasi lükata kaks meistriliigamängu: Viljandi HC – Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Tallinn. Alanud nädalal oli plaanis viis kohtumist Eesti karikavõistluste veerandfinaalis, kuid neist peetakse vaid üks. Servitil on avamängust Tartu Ülikooli vastu 34-väravaline edu ning hoolimata puuduvatest mängijatest, sõidetakse kolmapäeval Tartusse kordusmängule.

Kahes veerandfinaalpaaris oli algse plaani järgi kavas mõlemad kohtumised sel nädalal pidada, nüüd leitakse poolfinalistide selgitamiseks paaridest Põlva/Arcwood – SK Tapa/N.R. Energy ja Tallinn – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper uued mänguajad.