Tasavägiselt kulgenud kohtumises juhtisid põlvalased viis minutit enne lõpuvilet 27:26, kuid tegid siis 4:1 vahespurdi ning võtsid neljaväravalise võidu. Serviti kahe viimase tabamuse eest hoolitses kapten Kristjan Muuga, kellele need olid mängu ainsateks väravateks.

Võitjate resultatiivseimad olid Andreas Rikken 7 ning Henri Sillaste ja Andri Ternovõi 6 tabamusega. Kaotajate parimateks skooritegijateks osutusid Rail Ageni 7 ning Ravo Voosalu ja Robin Oberg 5 väravaga.

Serviti peatreener Kalmer Musting: „Mängisime esimesed 20 minutit aeglaselt ja leegionärid polnud kohtumiseks üldse valmis. Samuti jäime vastase puurivahi Siim Patraeliga hätta 1-1 olukordades. Tihtilugu suutsid nad Patraelist põrganud palli toimetada veel rünnakult mitte tagasi jõudnud mehele, kes viskas lihtsa värava ära.“

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: „Lõpus teenisime kaheminutilise karistuse ja nii kärises vahe kolmele väravale. Mäng näitas, et saame Servitile vastu küll ning oleme õigel teel, kuid siiski pole sellest eriti kasu, kui kaotame. Patrael tegutses meil seekord hästi ning põlvalased olid temaga hädas.“

Tabeliseis: Põlva Serviti 14(8-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 12(7), Viljandi HC 10(8), HC Viimsi/Tööriistamarket 8(8), Aruküla SK 7(8), Audentes SK 3(7), SK Tapa 0(8) punkti.