Lõppenud hooajal Eesti meistriliiga All-Star koosseisu valitud 26-aastane HC Tallase kasvandik Lepp võitis HC Kehra ridades kuldmedali nii Eesti meistri kui ka karikavõistlustel, vahendab spordikalender.ee

Bernburgi linna klubi lõpetas eelmise hooaja Saksamaa tugevuselt teise liiga põhjatsoonis 18 meeskonna seas kuueteistkümnendal kohal.

"Käisin Bernburgis testimisel juuli lõpus ning otsustasin vähemalt ühe hooaja nende ridades mängida," sõnas Lepp.

"Olen rahul, et klubis arvestatakse minu kui põhikoosseisumehega nii rünnakul kui ka kaitses. Loodetavasti pole klubi sellel hooajal enam liigas üks autsaideritest, lisaks minule lisandus kolm poolakat. Klubi väravat kaitseb Hollandi koondise väravavaht", lisas Lepp, kes enne lepingule allakirjutamist ei ajanud ebausu tõttu kolm nädalat habet.

 "Juba kümne-aastase poisikesena unistasin mängida profikäsipallurina Saksamaal. Mäletan, et 17-aastasena oli minust Õhtulehes lugu, kus soovisin saada Saksamaa tugevaima Bundesliga mängijaks või siis profikitarristiks," ütles Lepp.

"Kitarri üritasin ma paar korda tinistada, kuid kiiresti jõudsin selgusele oma ande puudumisel. Nüüd on mul käsipallurina pool unistust täitunud. Ihkan jõuda ka Saksamaa 1. Bundesligasse, mida loetakse koos Hispaania meistriliigaga maailma tugevaimaks", lausus juba Saksamaal viibiv käsipallur, kes treenib koos uue klubiga 7-8 korda nädalas.

Mängujuhi positsiooni jaoks hädavajalikku saksa keelt hakkas kehakultuuriteaduskonna lõpetanud Lepp igaks juhuks õppima läinud talvel Tallinna Ülikoolis.

"Praegu suhtlen veel idasakslasest treeneri Helmut Röderiga vene keeles ning mängijatega inglise keeles, kuna mu saksa keel on veel niru", sõnas Lepp, kes hakkab sügisel koos välistudengitega keeleõppes käima.

Hooajal 2007/2008 pallis Lepp Hispaania esiliiga meeskonnas BM Labaro Toledo, kuhu tänavuseks hooajaks siirdus Eesti koondise joonemängija Marius Lepp.