Jürgen Rooba viskas Eesti koondise resultatiivseimana 8 väravat. Martin Johannson lisas 4, Dener Jaanimaa, Uku-Tanel Laast ja Mait Patrail 3, Kaspar Lees 2 ning Mikk Pinnonen ja Karl Roosna 1 tabamuse. Iisraelile tõid Vladislav Kofman ja Gil Pomeranz parimatena 8 väravat.

Eile Portugaliga 28:28 viiki mänginud Eesti on ühe punktiga kolmandal kohal.

Kuna alagrupist pääseb edasi vaid võitja ning Iisrael alistas avavoorus 27:19 Gruusia, siis jätkavad nad täisedu nelja silmaga ja on Eestile püüdmatus kauguses.

Täna mängivad veel Gruusia – Portugal (kell 18.15) ning homme on viimases voorus vastamisi Eesti – Gruusia (kell 17.00) ja Portugal – Iisrael (kell 19.15).

Eesti koondise peatreener Rein Suvi: „Kuigi olime kogu avapoolaja tagaajaja rollis, pääsesime pärast vaheaega ka kahe väravaga ette. Jäime hätta vastase aktiivse kaitsega ning Iisrael võitis mees-mehe vastu duellid. Eile kulus meil palju jõudu Portugali vastu, kuid viigist saadud emotsioon oleks pidanud tänasesse üle kanduma. Iisraelil küll kuigi palju viskejõudu polnud, aga nad tegutsesid targalt ja tublilt. Meil sai Laast vigastada, mis jättis lõpus oma jälje. Edasipääsuvõimalusi meil enam pole, kuid homme lähme Gruusiat võitma.
Kuna osadel meestel on olnud suur koormus, siis ilmselt jagame mänguaega senisest võrdsemalt.“

Eesti koondise kapten Johannson: „Alguses tegutsesime rünnakul tormakalt. Meie valesöötude ja blokki lennanud visete arvelt teenis Iisrael palju kiirrünnakuid, mis neid juhtima viis. Siis võttis peatreener Suvi aja maha, millest oli ka kasu. Hakkasime mängima kannatlikumalt ning võtsime kaitses vastase keskelt kinni. Saime ree peale, ent teise poolaja alguses kordusid kõik vead taas, kui hakkasime jälle kiirustama. Kuigi edasipääsuvõimalusi meil enam pole, ei tohi pead norgu lasta. Peame Gruusialt kaks punkti ära võtma, et pärast oleks hea tabeliseisu vaadata.“

Rooba: „Enda mänguga jäin küll rahule, kuid kui meeskond kaotab, siis pole individuaalsest statistikast kasu. Läksime mängule maksimaalse keskendumise pealt nagu eilegi, kuid head klappi meil täna ei tekkinud. Iisrael on muidugi kodus tugev ja neid viib edasi meeskonnavaim. Homme ootab meid ees Gruusia, kellest oleme paberil üle, kuid punktide nimel tuleb väljakul endast kõik anda.“