Viljandis alustati tormiliselt - Simon Drõgin, Andrei Hapal, Mihkel Lõpp ja veel kord Hapal viisid kolme minutiga kodumeeskonna 4:0 ette. Lõpp lisas ühe värava veel, enne kui Aruküla/Audentes palli võrku suutis toimetada. Vahe vähenes 5:3 peale, kuid siis sattusid hoogu Viljandi välismaalased.

Hapal, Volodimir Maslak ja Sergei Rodjukov tabasid kõik kahel korral. Arukülalased olid üheksa minutit väravata ja vaheajaks juhtisid võõrustajad juba 21:7! Kordagi varem sel hooajal polnud Viljandi avapoolajaga nii palju väravaid visanud, kusjuures valgevenelase Hapali arvel oli rohkem tabamusi - kaheksa -, kui tervel külalismeeskonnal kokku.

Teine poolaeg oli pigem lõppseisu vormistamine ning Viljandi sai kindla 31:18 võidu. Hapali arvele jäi üheksa väravat, Lõpp lisas viis, Maslak ja Aleksander Pertelson neli tabamust. Aruküla/Audentesel viskas Mihkel Mitt viis ja Karl-Magnus Rebane kolm väravat.

Teises B-vaheturniiri mängus juhtisid HC Viimsi/Tööriistamarket ja SK Tapa pikalt vaheldumisi, kuniks võõrustajate 6:5 eduseisul tegi Tapa 5:0 vahespurdi ja läks Vahur Oolupi tabamusest 18. minutil 10:6 juhtima. Enne vaheajavilet tabas Endrik Jaanis kaks korda järjest ja Tapa oli ees juba 16:11.

Viimsilased ei kavatsenud hooaja viimast kodumängu nii lihtsalt käest anda. Riietusruumist tulles asuti jõudsalt vahet vähendama, eriti heasse hoogu sattus Mihkel Vaher, kelle täpsest viskest tuli 43. minutil viik 19:19. Võimalusi oli enamakski, aga voorust vooru häid tõrjeid esitav Mikola Naum tapalaste väravasuul peatas kaks karistusviset.

Tõhus tagaajamine sai valusa löögi, kui seisul 20:20 lubas Viimsi vastasel visata kuus vastuseta väravat ning Tapa näpsas 27:22 võidu, tõustes veerandfinaali viivale kuuendale kohale. Oolup tabas kaheksa ja Ivary Volkov viis korda, kaotajatel jäi viis väravat Vaheri ja Mart Kallaspooliku arvele.

Tugevamas nelikus peeti üks kohtumine - HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võõrustas Põlva Coopi. Viimane sõitis mängule vaid üheksa palluriga, kellest ükski polnud põhikohaga väravavaht. Kuid tänavu liigas 39 väravat visanud Marken Järv asendas puuduvat Christofer Viilopit päris edukalt ja tõrjus avapoolajal karistusviskegi.

Coop sai mängu algul paaril korral juhtima, ent 4:4 viigiseisult spurtis kodumeeskond Janar Mägi, Kaspar Leesi ja Andrei Vahnovitši tabamuste abil 7:4 ette. Kehra edu püsis nelja-viie värava peal poolaja lõpuni, vähenes korra kolmele, kuid Leesi täpne vise saatis meeskonnad puhkama seisul 19:15.

Lees ja Mägi suurendasid kehralaste edu 35. minutil kuuele väravale. Coopil üritasid seisu tasakaalus hoida Tõnis Kase ja Markel Veiko, ent väiksemaks kui neli ei saadud vahet kuidagi. 45. minutil oli seis veel 27:23, siis läks Kehra lõplikult eest ning sai 36:28 võidu.

Võitjate kasuks viskas Lees kaheksa, Mägi ja Dmõtro Jankovski kuus väravat, kaotajate poolel tabas Kase kümme, Veiko ja Tõnu Jõks seitse korda. Kehra tõusis Põlva Servitiga jälle võrdse 33 punkti peale ning kaks Eesti klubikäsipalli viimaste aastakümnete valitsejat selgitavad vaheturniiri esikohavõitja viimase vooru omavahelises mängus.

Meistriliiga tabeliseisud:

Parimad väravakütid: Vahur Oolup (Tapa) - 138, Tõnis Kase (Coop) - 124, Sergei Rodjukov (Viljandi) - 105, Robin Oberg (Tallinn) - 97, Andrei Hapal (Viljandi) - 96, Markus Viitkar (Tallinn) ja Janar Mägi (Kehra) - 95 ja Alfred Timmo (Coop/Serviti) - 86 väravat.

Meistriliiga vaheturniiride viimane voor:

2.04. 19:00 HC Tallinn - Põlva Coop (Raasikul)

3.04. 19:00 HC Kehra/Horizon Pulp&Paper - Põlva Serviti

4.04. 19:00 SK Tapa - Aruküla/Audentes

5.04. 19:00 Viljandi HC - HC Viimsi/Tööriistamarket