Põlvalased haarasid seni kõik mängud kaotanud meeskondade duellis kohe ohjad ja asusid 4:0 juhtima. Sellest Aruküla/Tallas ei toibunudki ning lõpuks kirjutasid külalised tabelisse kümneväravalise võidu. Põlva resultatiivseim oli traditsiooniliselt Ardo Puna 11 tabamusega. Aruküla/Tallasele tõi Indrek Napsep edukaimana kaheksa väravat.

Puna sõnul õnnestus Põlval sel päeval kõik, Aruküla/Tallasel aga mitte midagi. „Me olime heas hoos, vastasel koostöö logises täielikult. Nad olid väljakul närvilised, ainsana suutis ohtlikult tegutseda Napsep,“ kirjeldas Puna. „Oleme ajapikku paremaid tulemusi näitama hakanud, sest meeskond on kokku sulamas ning ka treener Rein Suvi leidnud õige koosluse. Ise olen kõvasti skoori teinud, mis on mu jaoks pisut üllatav. Teisalt treener usaldab mind ja nii on julgust rohkem peale visata.“

Aruküla/Tallase juhendaja Toivo Järve sõnul polnud nad vaimselt mänguks valmis. „Kõik olid närvilised, kaasa arvatud ma ise,“ tunnistas ta. „Tegime lihtsaid vigu ja jäime kohe alguses otsustavalt taha. Põlva poolel tegutses hästi Ardo Puna, kes viskas märkamatult oma kollid ära. Ta tegutseb targalt ja väljakul niisama silma ei paistagi. Selle matši küll kaotasime, kuid katki pole siiski midagi, sest mängitud on alles üks ring. Kuna tänavu pääseb play-offi seitsmest meeskonnast kuus, siis kõik on veel võimalik.“

Ülejäänud vooru kohtumised peeti 9. novembril. HC Kehra sai võõrsil 26:21 (14:7) jagu Viljandi HC meeskonnast. Rando-Juku Sirkaselt võitjatele viis ja Kristo Voikalt kaotajatele üheksa tabamust. Põlva Serviti alistas kodus 46:21 (24:12) SK Tapa. Janis Selge viskas Serviti kasuks seitse ning Siim Valdlo ja Priidik Neps kaotajatele viis väravat.

Meistriliiga esimeses ringis peeti 21 kohtumist, millest kuus lõppesid kodumeeskonna ja 14 külaliste võiduga, lisaks jäi üks mäng viiki. Suurima koduvõidu eest hoolitses Serviti, olles Põlvas 48:18 parem Aruküla/Tallasest. Võõrsil sai Kehra 39:21 jagu Tapast. Kokku visati 1223 väravat, millest 624 kanti kodu- ja 599 võõrsil meeskonna arvele. Keskmiselt teeb see 58,24 väravat mängu kohta. Parima individuaalse soorituse eest hoolitses Meistriliiga suurim väravakütt Ardo Puna, kes Põlva 30:40 kaotusmängus võõrsil Kehra vastu tegi skoori 19 korda. Üldse toimetas põlvalane avaringis vastaste võrku 73 palli, samas kui edetabeli teine mees, viljandlane Kristo Voika kogus isiklikku kontosse 49 tabamust.

Meistriliiga teise ringi esimeses voorus on vastamisi Aruküla/Tallas – Kehra (15.11., kell 18.30), Viljandi – Tapa (16.11., kell 19.00) ja HC Viimsi/Tööriistamarket – Põlva (17.11., kell 19.00). Mänguvaba on Põlva Serviti.