Kui avamängus suutis HC Tallinn karikakaitsjaga sammu pidada vaid esimese veerandtunni, siis Põlvas esineti paremini. Avapoolajal said külalised mitu korda kahe väravaga ette, kuid Serviti tuli järgi. Tasavägine poolaeg lõppes võõrustajate 12:11 eduseisul.

Serviti alustas teist pooltundi võimsalt ja 6:2 minispurdi järel juhiti juba 18:13. Tallinn aga vastupanust ei loobunud ning 45. minutil seadsid Markus Viitkari kaks järjestikust väravat tabloole viigi 21:21. Seisult 22:22 leidis valitsev Eesti meister ja karikavõitja aga lisakäigu. Esmalt hoiti vastaseid seitse minutit kuival ja üldse võideti viimased 13 minutit mängust 8:1!

Lõpuvile märkis Serviti 30:23 võitu. Hendrik Varul ja Martin Grištšuk viskasid võitjatele neli väravat, Kristjan Muuga, Henri Sillaste, Anatoli Tšezlov ja Carl-Eric Uibo lisasid kolm. Üleplatsimehena jäi pealinlase Veiko Luige arvele seitse tabamust, Enrico Anton viskas neli, Viitkar ja Marek Karu kolm väravat.

"Vastane oli täna palju kõvem kui üleeile," tunnustas põlvalaste juhendaja Kalmer Musting. "Saime ilmselt hooaja tugevaima mängu Eesti sarjades, pinget ja põnevust oli küllaga. Tallinnal esitasid hea partii väravavahid, samuti tegid nad vähem lihtvigu ning seeläbi saime palju vähem palle tühja väravasse – arvestades, et enamuse mänguajast mängis vastane seitsmekesi kuue vastu."

Musting kasutas oma meeskonna pikka pinki ja praktiliselt saatis kahel poolajal platsile kaks erinevat koosseisu. "Üritasin mänguaega jagada võrdselt kõigile ja üldplaanis tegime korraliku esituse. Meie pikem pink ja vastaste väsimine lõppfaasis kallutasid lõpuks kohtumise meie kasuks," sõnas Musting.

Serviti ühines HC Viimsi/Tööriistamarketi, HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ja Viljandi HC-ga, kes 2. ja 3. detsembril Kehra spordihoones toimuval finaalturniiril selgitavad Eesti 2017. aasta karikavõitja.