Kahe esiliigaklubi esimene vastasseis Tallinnas möödus ülipõnevas ja tasavägises heitluses ning Maaülikooli spordihoones jätkati samamoodi. Oskar sai algul ette ning juhtis 4:2 ja 7:5, kuid siis lubati Tartu Ülikoolil teha 4:0 vahespurt. Heasse hoogu sattus Klaus Peeter Rüütli ja 19. minutiks oli võõrustajate edu 13:9.

Hiilgeaegadel kahel korral (1993 ja 1996) Eesti karikavõitjaks kroonitud Oskar jätkas võitlust. Kaotusseis 13:15 pöörati viimase kahe minuti jooksul eduks, kui mõned nädalad tagasi 51. sünnipäeva tähistanud ekskoondislane Jaanus Rätsep pealinlased 16:15 juhtima viis. Rüütli avapoolaja kaheksas tabamus tõi poolajavileks tabloole siiski viigi.

Pausijärgsetel esimestel minutitel sai TÜ 18:17 ette, enne kui asjad tuliseks läksid. Esmalt jäid tartlased kahemehelisse vähemusse ning hetk hiljem saadeti Rüütli ja Oskari poolelt Peeter Koppelmann punase kaardiga platsilt. Hõredaks jäänud koosseisus võttis mängu enda peale Rando Sein, kes TÜ kasuks kolm väravat järjest viskas ning hetkega oldi 21:17 ees.

Vahe kasvas veelgi ja veerand tundi enne lõppu juhtis TÜ 29:23. Eduseis ilmselt uinutas, ei aidanud kaasa järjekordne vähemusse jäämine ning nelja vastuseta tabamuse toel jõudis Oskar vaid kahe värava kaugusele. Pealinlaste lõpuspurt jätkus ja 53. minutil tõi Priit Kotsar tabloole 30:30 viigiseisu.

Uuesti sai TÜ 32:30 ette, ent Kotsar vastas kahe väravaga. Lähemale võidule Oskar ei pääsenud ning TÜ sai 35:33 võidu, edenedes veerandfinaali koondskooriga 62:58. Sein viskas võitjate kasuks üheksa väravat, Rüütli arvele jäi kaheksa tabamust. Oskari poolel said Kotsar ja Kristo Kiipus kirja üheksa ning Ragnar Põldma kaheksa väravat.

Viimase kaheksandikfinaali lõppedes loositi Tartus paaridesse tänavuse karikasarja kaheksa paremat. Veerandfinaalides kohtuvad: Põlva/Arcwood – SK Tapa, Viljandi HC – HC Viimsi/Tööriistamarket, Põlva Serviti – Viljandi Spordikool ning HC Tallinn – Tartu Ülikool. Mängud peetakse novembris, täpne ajakava selgub nädala jooksul. Karikavõistluste otsustavad mängud nelja parema osavõtul peetakse 1. ja 2. detsembril Põlvas.