Teravalt alustanud Serviti murdis väravavaht Eston Varuski hea mängu toel kiiresti 6:1 ette ja kuigi Viljandi jõudis poolaja jooksul haardeulatusse, lasid eksimused Servitil uuesti vahe sisse teha ning juba 30-minutilise mängu järel kaheksa väravaga juhtima asuda.

Serviti peatreener Kalmer Musting kiitis eraldi väravavahti, kuid häid sõnu jätkus tal kogu meeskonnale. "Realiseerimine oli esimesel poolajal eriti efektiivne ning ka tehnilist praaki suutsime vastasest oluliselt vähem teha."

Viljandi peatreener Marko Koks tõdes, et rambipalavik sai tema hoolealustest seekord võitu. "Tükk aega läks kaduma, kuni sellest jagu saime. Ei saanud me kaitses asju pidama ning paraku ka meie väravavaht ei aidanud mängu alguses meid eriti. Teine poolaeg oli Servitile kahjuks juba vormistamine."

Hendrik Varul viskas Serviti parimana 6 väravat. Henri Hiiend lisas 5 tabamust. Viljandi poolel jäi Mikk Variku arvele 5 ning Sergei Rodjukovi arvele 4 väravat.

Pühapäevases pronksimängus kohtub Viljandi seega Tallasega ning karikavõitja selgitavad Serviti ja Kehra. "Tahaks, et rohkem inimesi saali tuleks!" kutsus Musting poolehoidjaid üles.