Kui eelmisel nädalal suutis Raasiku/Mistra veerand tundi mängus püsida, siis nüüd libises Tallinn pisut varem eest. Kümnendal minutil tuli pärast kaht Robin Obergi väravat ja Marek Karu tabamust seisuks 7:2. Viieks minutiks lõpetasid mõlemad meeskonnad skoorimise, enne kui Markus Oliver Mädo ja Risto Kiil karikakaitsja edu veelgi kasvatasid.

Järgmise viie minuti jooksul viskasid vaheldumisi väravaid Kiil ja Taavi Tibar ning Tallinn juhtis 21. minutil 11:4. Kuue-seitsmene vahe püsis, kuniks poolaja viimasel minutil tabasid Markus Viitkar ja Rauno Aus. Puhkama mindi Tallinna üheksaväravalises eduseisus, 18:9.

Teise poolaja esimesed neli väravat viskasid nelja minuti jooksul külalised ja sundisid nii Raasiku/Mistra peatreenerit Jüri Leppa minutilist vaheaega võtma. Seejärel hakati ka skoorima ning Greg Gornischeff ja Kermo Pilden vähendasid veidi vahet, kuid ühekohalise numbrini seda viia ei suudetud. 37. minutil juhtis Tallinn 23:11.

Siis saabus kaheksaminutiline periood, mil pealinlased viskasid kaheksa väravat vastaste ühe vastu ning juhtisid 31:12. Lõpuvile kõlades olid Tallinna võidunumbrid 37:18 ja nii edeneti karikavõistlustel nelja parema hulka koondtulemusega 78:38.

Mädo tabas võitjate poolel seitse ning Karu, Oberg ja Viitkar viis korda. Kaotajate täpsemad olid Tibar kuue, Gornischeff viie ja Pilden kolme väravaga. Viimased kaks poolfinalisti selguvad nädalavahetusel ning 7. ja 8. detsembril Põlvas toimuva karikasarja finaalturniiri loosimine toimub teisipäeval.

Karikavõistluste veerandfinaalide kordusmängud:

16.11. 17:00 Põlva Serviti – Viljandi HC (avamäng 28:22)
17.11. 16:00 Põlva Coop – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (avamäng 12:32)