Münden lõpetas eelmisel hooajal Saksamaa 3. liiga teise kohaga. Tänavuseks hooajaks kukkus samasse liigasse ka Janar Mägi ja Dener Jaanimaa tööandja EHV Aue.

"Eelmise nädala keskel sain telefonikõne Hollandi koondise väravavahilt, kes ise hiljuti Mündenisse siirdus. Mängisime kaks hooaega tagasi koos Saksa 2. liigas. Treener soovib lisaks kahele olemasolevale mängujuhile ühte kogenumat sama positsiooni mängijat. Lähen tutvun mõne päeva jooksul nendega ning peale seda pean oma tuleviku suhtes otsuse langetama. Saksamaal on miljon registreeritud käsipallurit ning kindlasti on tegemist heal tasemel meeskonnaga. Ka HC Kehra on avaldanud tugevat soovi mind oma ridades näha ning ausalt öeldes ei oleks mul ka Eestisse jäämise vastu midagi. Olen koos nendega alates juuli keskpaigast treeninud ning tänavu on sattunud kokku väga ambitsioonikas noorte meeste punt. Äsja lõppenud Tallinn Cupil oli nende eest lausa lust mängida, eriti kui finaalis saime magusa võidu Põlva Serviti üle," ütles Lepp.

Eelmisel hooajal pallis Lepp Hispaania esiliigas Bidasoa Iruni ridades, kuid klubi on senini kõikidele mängijatele võlgu 6 kuu töötasu. "Kui hispaanlased ei suuda nädala jooksul mulle ja Marius Lepale palka ära maksta, siis teeme kõne advokaadile ning juba maikuus igaks juhuks allkirjastatud paberid lähevad kohtusse. Hispaania kriitiline majandusseis on sporti kõvasti raputanud. Kuigi liiga on tugev ning elu-olu mõnus, siis mõistlikum on lähitulevikus sealt ilmselt eemale hoida," lausus HC Tallase kasvandik, kes ütles suvel ära Hispaania esiliiga klubi Adelma Sinfin pakkumist.