Teises voorus jäi HC Tallinn Põlvas Coopile viie väravaga alla ning tabeliseis – mõlemal kaheksa punkti – eeldas võrdset lahingut. Algus oligi tasavägine, kuid pärast 8:8 viigiseisu said pealinlased Veiko Luige ja kahe Rauno Ausi väravaga 11:8 ette. Poolajavileks püsis kolmeväravaline vahe – 16:13.

Markel Veiko vähendas küll teise poolaja algul vahet, ent järgmiseks kümneks minutiks jäi see põlvalaste viimaseks tabamuseks! Tallinna tihe ja agressiivne kaitse toimis hästi, eriti osavalt blokeeriti Coopi tagameeste viskeid. Kui veel Armis Priskus säras väravapostide vahel ning äärtel hiilanud Aus ja Enrico Anton järjest tabasid, olidki Jüri Lepa hoolealused peagi 22:14 ees.

Suurt edu enam käest ei antud, vaid hoopis kasvatati seda ning lõpuvile kõlades oli Tallinn saanud 31:21 võidu! Aus ja Marko Slastinovski viskasid võitjatele seitse ning Anton viis väravat. Kaotajatest oli täpseim Alfred Timmo kuue tabamusega. Priit Jõksi arvele jäi neli ning Mihkel Muld ja Tõnis Kase tabasid kolm korda.

Kolmapäeva õhtu teises kohtumises Arukülas oli põnevust enam. Avapoolajal tegi HC Viimsi/Tööriistamarket 6:5 eduseisult 5:1 spurdi, kusjuures pidurdamatu oli Aleksander Oganezov, visates neli väravat. Aruküla/Audentes vähendas poolajavileks siiski kaotusseisu 11:14-le.

Teisel pooltunnil jõudsid arukülalased kolmel korral minimaalsele kaugusele, aga alati oli külalistel vastus olemas. Viis minutit enne lõppu oli viimsilaste eduseis 27:26, kuid Mihkel Vaheri kaks tabamust ja värav Ott-Sander Rosinalt aitasid vahe jälle nelja peale kasvatada. Viimsi jäi mitu korda vähemusse, ent Aruküla/Audentes punktilisa ei teeninud.

Viimsi võidunumbrid olid 30:28, Vaher viskas 10 ja Oganezov seitse väravat, Otto Karl Kont lisas kuus. Kaotajatest sai Markus Oliver Mädo kirja kaheksa, Karl Martin Kiis viis ja Andre Sild neli tabamust. Enne homseid mänge on Servitil 16, Kehral ja Viljandi HC-l 12, Tallinnal 10, Coopil ja Viimsil 8 silma, Aruküla/Audentes ja SK Tapa on kogunud ühe punkti.

Meistriliiga 9. vooru mängud neljapäeval (mõlemad kell 19):

Põlva Serviti – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper
SK Tapa – Viljandi HC