SK Tapa tervitas vigastuspausilt tagasi kogenud Aleksander Oganezovit, kes viimati esindas kasvatajaklubi enam kui kolm kuud tagasi, ning ka välismaalt naasnud Martin Adamsoni. HC Tallinn sai aga võõrsilmänguks kokku vaid kaheksa väljakumängijat. Puudusid kapten Risto Kiil, Marko Slastinovski ning Raasiku/Mistraga esiliigamängul viibinud nooremad pallurid.

Kohtumine algas mõlemapoolselt suurepärase kaitsemänguga ja läks aega üle nelja minuti, enne kui Rail Ageni võõrustajate kasuks avavärava viskas. Vasakäär Ageni viis kolmel korral Tapa juhtima, aga Tallinnal olid vastused Eesti koondislaste Markus Viitkari ja Kaspar Leesi tabamuste näol olemas.

Kümnendal minutil tuli Mihkel Koppelmanni kiirrünnaku järel tapalaste 5:3 eduseis ning kolm minutit hiljem kasvatas Vahur Oolup edu kolmeväravaliseks. Pealinlased eksisid lihtsatel visetel, oma osa oli selles muidugi ka kogenud Mikola Naumi tõrjetööl. Tallinn tuli Enrico Antoni väravate abil lähemale, aga 20. minutil tegid Oganezov ja Oolup seisuks 11:8.

Mullune Eesti meistrivõistluste hõbe sai kaitse uuesti pidama, head tööd tegi postide vahel Armis Priskus ning 25. minutil viis Anton külalised esmakordselt juhtima – 12:11. Puhkama mindi Tallinna eduseisul 13:12. Teise pooltunni algul eksis Anton küll karistusviskel, kuid Lees ja Viitkar kasvatasid Tallinna eduseisu.

Tapa sattus suurtesse raskustesse pealinnaklubi kaitse murdmisel, kaasa ei aidanud karistusvisete raamist mööda saatmisedki. Tallinnal tabas positsioonirünnakutel kindlalt Lees, kiireid lahendusi realiseerisid Anton, Viitkar ja Marek Karu. Kodumeeskond jäi üheksaks minutiks väravata ning 45. minutil juhtis Tallinn juba 25:16.

Kümneväravaliseks kasvatas 50. minutil vahe Karu ning Tallinn sai kindla 32:22 võidu. Lees viskas kaheksa ja Anton kuus väravat, Karu, Viitkar ja Rauno Aus lisasid neli. Tapa poolel sai käe valgeks 11 meest, Ageni arvele jäi viis väravat ning Oolup, Adamson ja Marten Saar tabasid kolm korda.

Tabeliseis: