Kohtumise algus kulges mõlemapoolselt rabedalt ja skoori avamiseni läks aega pea neli minutit. Siis aga tabas Kaspar Lees, hästi realiseerisid kiirrünnakud Rauno Aus ja Marek Karu ning Tallinn juhtis 3:0. Leedukadki said mängu sisse ja 11. minutil jõudsid 6:6 viigini. Robin Oberg viis veel korra pealinlased juhtima, enne kui vastased kontrolli haarasid.

Kauno Ažuolas-KTU oli vägagi teadlik Leesi ohtlikkusest ning suutis 5-1 kaitsega Tallinna mängujuhti pidurdada. Eestlaste pallikaotused ja valesöödud aitasid kaasa, et leedukad 15. minutil esmakordselt 8:7 ette läksid. Vigastuspausilt naasnud Enrico Anton tõi kiirrünnakust viigi, aga peagi oli Kaunase meeskond ees 10:8.

Marko Slastinovski realiseeris karistusviske ja Ausi tabamusest tuli 23. minutil 11:11, kuid see jäi tallinlaste viimaseks väravaks avapoolajal. Armis Priskus tõrjus küll hästi, aga vastaste puurivaht Ignotas Važinskas veelgi paremini. Kuidagi ei suudetud pidurdada leedukate kogenud pommitajat Vilius Juozaitist ning Kauno Ažuolas võitis poolaja 13:11.

Teist pooltundi alustas Tallinn suurepäraselt. Kaitses seisti – või pigem liiguti – väga hästi, Priskus tegi paraadtõrjeid ning 36. minutil viis Obergi värav võõrustajad 16:14 juhtima. Siis jäädi hätta realiseerimisega ja seitse minutit hiljem olid uuesti ees leedukad. Veel tuli Antonilt 19:19, ent järgmise kümne minutiga visati vaid kaks väravat vastaste kuue vastu ja seis oli 21:26.

Kordusmängu silmas pidades ülioluline oli, et viimasel neljal minutil ei lubatud kaunaslastel kordagi palli väravasse saata. Lõpusireeniga määratud karistusviske realiseeris Lees ja nii olid Tallinna kaotusnumbrid 24:26. Aus viskas viis ning Lees, Oberg, Anton, Slastinovski ja Rainer Kelk kolm väravat. Vastastel tabasid Juozaitis ja Arminas Stankunas kaheksa korda.

"Oleme selline võistkond, et kui kaitse peab ja saame kiirrünnakuid joosta, siis on kõik hästi. Täna saimegi palju võimalusi, aga vastaste väravavaht tegi väga-väga hea mängu. Selle taha muidugi pugema ei hakka ja olen hoopis rahul oma meeskonna esitusega. Miinus kaks on homset mängu arvestades täiesti normaalne," hindas Tallinna peatreener Risto Lepp.

"Arvestasin tõsiasjaga, et kahe päevaga tuleb 120 minutit mängida ning tegin palju vahetusi. Pole üllatav, et need rikkusid veidi mängurütmi ja tõid sisse tehnilist praaki. Aga homme on uus päev ja uus mäng ning lähme edasipääsu nimel võitlema," kinnitas Lepp.