Lees on SK Tapa, Tund ja Tibar Viljandi HC kasvandikud. Kõik kolm on esindanud Eesti noorte- ja juunioride koondiseid. "Oleme tänulikud Viljandile ja Tapale, kes on üles kasvatanud hea tasemega mängijad. Loodame, et meie suurem treeningmaht ja töötahe aitavad neil oma karjääris uuele tasemele jõuda," sõnas ka tänavu HC Kehra peatreenerina jätkav Jüri Lepp.

Käesoleval hooajal alustas HC Kehra hooajaks ettevalmistust 18. juulil Jüri Lepa ning hetkel klubiga treeniva mängujuht Risto Lepa näpunäidete järgi. Esimesel neljal nädalal toimusid välistingimustes põhiliselt aeroobses faasis pikamaajooksud ning intervalltreeningud, jõu poole pealt tegeleti lihas- ja jõuvastupidavusega. "Jookseme hooajaks ettevalmistusega hooaega sisse, kuna meie hooaja esimese poole tippsündmus on alles novembri lõpus Euroopa karikavõitjate karikasarja kohtumised Euroopa tippklubi Celje Pivavarna Lasko (Sloveenia) vastu. Pallitreeninguid oleme teinud viimasel kahel nädalal," lausus Lepp.

Tänavusel suvel siirdus Kehra mängujuht Olev Eensalu (29) Soome meistriliiga meeskonda Turu AIFK. Kehra kolme uut mängijat saab palliplatsil näha juba homme Tallinnas algava rahvusvahelise käsipalliturniiri Tallinn Cup raames. Turniiril teeb kehralaste eest kaasa ka eelmisel hooajal Hispaania esiliiga klubi Bidasoa Iruni kuulunud mängujuht Risto Lepp, kes pole veel otsustanud, millises klubis tema karjäär jätkub.