A-alagrupis teise kaotuse saanud kehralased olid hoolimata lõppskoorist pikalt mängus sees. Avapoolajal juhiti mitmel korral ja veel 23. minutilgi oldi 12:10 eduseisus. Siis viskas kodumeeskond kuus vastuseta väravat ja läks poolajapausile 16:12 eduseisus.

"Mängisime esimesel poolajal väga targalt, ei kiirustanud rünnakutega ja kasutasime oma võimalused ära," kirjeldas Kehra peatreener Kaupo Liiva. "Kaspar Lees tegutses mängujuhi kohal, pall liikus tagaliinis hästi. Vastased jäid tihti hiljaks ning nii Lees ise kui ka Dmõtro Jankovski ja Nikita Jermaševitš said hästi viskele. Ehk polnud parim päev ka nende leedulasest väravavahil Giedrius Morkunasel."

Teisel pooltunnil mängupilt muutus, Cocks kasutas rohkem põhimehi ning viimased 15 minutit mängis väga aktiivset 3-3 kaitset. Liiva ei süüdistanud kaotuses kohtunikke, ent tunnistas, et kohalikud vilemehed andsid Kehra palluritele väga kergelt kaheminutilisi karistusi. "Lisaks eemaldati Indrek Normak ja meie joonemängija Anton Borovski sai vigastada," lisas Liiva.

Cocks sai tabelisse teise võidu ja pikendas Balti liigas võitudeseeria 28-mänguliseks. Kehra kasuks viskas Jermaševitš 10, Lees 6 ja Jankovski 4 väravat. Marten Mitt lisas 3, Antti Rogenbaum 2 ja Indrek Normak 1 tabamuse. Vastastest oli täpseim Teemu Tamminen 9 väravaga.