Esinelikusse pääsemise suhtes ülitähtsas mängus Kehras alustasid külalised paremini ning said 6:2 ette. Kehra jõudis 8:8 viigini, kuid siis viskas Tallinn kahe minutiga kolm vastuseta väravat ning suutis väikest vahet hoida poolajavileni, mille kõlades olid tablool pealinlaste edunumbrid 15:12.

Kehra sai 40. minutil edu ja seda enam käest ei andnud

Teise pooltunni algul kasvatas endine kehralane Marko Slastinovski HC Tallinna edu veelgi, ent vaikselt hakkasid kehralased oma mängu leidma. Martin Neruti värav tõi 40. minutil viigi ning hetk hiljem viis Nikita Jermaševitš võõrustajad esmakordselt juhtima 21:20.

Edu 11-kordne Eesti meister enam käest ei andnud ja maksis nii kätte avaringis saadud napi kaotuse eest. Koha esinelikus kindlustanud Kehra võidunumbrid olid 36:29. Valgevene pommitaja Jermaševitš oli võitjate resultatiivseim kaheksa väravaga. Kaspar Lees lisas kuus, Nerut viis ning Uku-Tanel Laast ja Abdel Djalil Machou neli tabamust.

Kaotajate poolel tabas mängu parimana Slastinovski kümnel korral, Robin Obergi arvele jäi kuus väravat. Vendade Leeside vastasseisus tõmbas pikema kõrre Kaspar, sest Tallinnat esindav Kaimar sai kirja kolm tabamust.

Aruküla/Audentes hoidis tiitlikaitsjat pikalt pinge all

Olles sügisel kodusaalis Põlva Servitile 24 väravaga kaotanud, üllatas Aruküla/Audentes sel korral meistriliiga liidrit ja tiitlikaitsjat väga võitlusliku avapoolajaga. Noored arukülalased juhtisid pidevalt värava või kahega, kuniks 16. minutil sai Serviti Henri Hiiendi käe läbi esmakordselt ette 9:8.

Peagi taastasid külalised eduseisu, kuid siis võttis juhtrolli Henri Sillaste. Viie minutiga viskas põlvalaste vasakäär neli väravat ja ehkki Markus Kask vastas kahega, läks Serviti puhkepausile 14:13 eduseisus. Arvestades, et eelmises kohtumises kaotati avapoolaeg 9:22, oli Aruküla/Audentese progress siiski märgatav.

Kui teisest poolajast oli mängitud kolm minutit, siis olid tablool veel 15:15 viiginumbrid, ent Serviti 7:0 spurt andis liidrile turvalise edu. Külalised võitlesid, aga veel üks sarnane "kuiv periood" ei lubanud noorel meeskonnal enam ohtlikuks saada. Serviti sai lõpuks kindla, 35:22 võidu.

Roman Aizatullov ja Carl-Eric Uibo aitasid võidule kaasa viie, Sillaste, Hiiend, Hendrik Varul ja Sander Sarapuu nelja väravaga. Aruküla/Audentese parimatena tabasid Markus Oliver Mädo ja Timo Raukas viis ning Aleksander Kesküla neli korda.

Kolmapäevase mängudeõhtu kolmandas vastasseisus läks Viljandi HC kodusaalis HC Viimsi/Tööriistamarketi vastu kiirelt oma teed, asudes 5:0 ja 7:1 juhtima. Poolaeg kuulus mulkidele 18:12 ja kuigi päris kümneväravaliseks külalised vahet kasvatada ei lubanud, sai Viljandi kindla 32:25 võidu.

Võitjate kasuks viskas Robert Lõpp kaheksa, Andrei Hapal kuus, Simon Drõgin viis ja Kristo Järve neli väravat. Paljude põhimeesteta Viljandisse sõitnud Viimsi ja kogu mängugi resultatiivseim oli Aleksander Oganezov kümne tabamusega. Arlo Talmari arvele jäi viis ja Mihkel Tammele neli väravat.

Eesti meistriliiga tabeliseis:

Põhiturniiri viimane ehk 14. voor:

30.01. 19:00 Põlva Coop - HC Viimsi/Tööriistamarket

31.01. 19:00 Aruküla/Audentes - HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

31.01. 19:00 Viljandi HC - HC Tallinn

01.02. 19:00 SK Tapa - Põlva Serviti