Kehralased, kes polnud kohtumises mitte kordagi kaotusseisus, läksid oma teed viigiseisul 9:9. Poolaeg kuulus tiitlikaitsjale 17:14 ning kogu mäng 33:26.

Võitjate resultatiivseimad olid Jürgen Rooba ja Marko Slastinovski 7 ning Dmõtro Jankovski 6 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Andri Ternovõi 6 ja Ardo Puna 5 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: „Olime küll pidevalt eduseisus, kuid mitte kindlalt. Veel kaheksa minutit enne lõppu juhtisime nelja väravaga ja Serviti võinuks õnnestumiste korral vahet veelgi vähendada. Seekord saime kaitses hästi hakkama ning puurisuul tegi kena partii Mikola Naum. Samuti olen rahul rünnakuga, sest viskasime 33 väravat. Tehnilist praaki tuli sisse, kuid see on ka mõistetav, sest meeskonnad mängivad meistritiitli nimel.“

Serviti juhendaja Kalmer Musting: „Esimesel poolajal jäime hätta 1-1 olukordades ning teisel poolajal ei suutnud me kuidagi üle mängida Naumi. Lisaks sellele tegime palju tehnilist praaki. Seekordne mäng erines kahest eelmisest ja tulebki tõdeda, et kõik kolm kohtumist on olnud iseloomult erinevad.“

Seeria neljas kohtumine, kus Kehra/Horizon Pulp&Paper võib kindlustada meistritiitli, toimub 15. mail algusega kell 18.30 Põlvas.

Jüri Lepp (Kehra):

Uku-Tanel Laast (Kehra):


Kalmer Musting: