Eesti väravaviskajad: Dener Jaanimaa 6, Mikk Pinnonen 5, Janar Mägi 5, Mait Patrail 4, Martin Johannson 3, Raido Peedomaa 1, Jürgen Rooba 1, Kristo Voika 1.

Jürgen Rooba kommenteer ETV otse-eetris: "Kindlasti olid need nende visked (mille vastu me ei saanud). Arvan, et me ei läinud neile kaitses piisavalt vastu. Nad said head viskekohad ja jätsid väravavahile väga suure töö teha. Ta ei suutnud ka kõike palle ära võtta. Raske, kui pole nii palju kaitset harjutanud. Nendel, kes nii tipptasemel ei mängi, on raske palliga kaasa liikuda. Vastastest oli ülevaade kindlasti olemas. Keskendusime väga palju nende keskmängija Andy Schmidi peale - teadsime, kuidas ta mängib. Üldjuhul oli nende mängujoonis ka teada, aga ei suutnud vastu panna midagi. Teine mäng on veel. Loodame, et suudame seal vähemalt enda mängu parandada."

Eesti koondise peatreener Jüri Lepp lisas, et edasipääsulootused on nüüd juba kustunud. "Rong on läinud. See on selge. Kuna vastased on juba 8 punktiga ees, on meie eesmärk teha tugev mäng ja üritada võita. Sest edasi on nagunii nemad pääsenud," ütles ta ETV-le.

Edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes. Kordusmäng on reedel kell 21 St. Gallenis. Paari võtija pääseb oktoobris startivale põhivalikturniirile, millest võtavad osa Euroopa 28 paremat koondist.

Eesti käsipallikoondise peatreener Jüri Lepp ja treener Tarmo Volt kutsusid rahvuskoondise eest mängima järgmised mängijad: Mait Patrail, Dener Jaanimaa, Janar Mägi, Martin Johannson, Mikk Pinnonen, Armi Pärt, Marius Aleksejev, Marius Lepp, Kristo Voika, Taavi Tibar, Kaspar Lees, Ardo Puna, Marko Slastinovski, Jürgen Rooba, Raido Peedomaa, Eston Varusk, Kristjan Muuga.

Vaata, mida rääkis kahe päeva eest treeningul Mait Patrail:

Koondise peatreener Jüri Lepp: