Kohtumine algas sarnaselt laupäevasele, sest Enrico Anton avas küll mänguskoori, ent Kastrioti sai kiirrünnakute abil 3:1 ette. Peagi juhtis aga Tallinn pärast Uku-Tanel Laastu tabavat karistusviset 4:3. Kosovo tiim üritas eestlaste kiireid rünnakuid peatada vigade ja kaheminutiliste karistuste hinnaga, kuid Tallinn ei suutnud pakutud võimalusi kasutada.

Mäng oli vigade- ja eksimusterohke, pallikaotusi tuli mõlemal pool palju ning visked lendasid raamidest mööda. Markus Viitkar ja Anton viisid Tallinna 17. minutil 7:5 juhtima ning paar minutit hiljem oldi veel 9:8 ees. Nagu päev varemgi valmistas Eesti meistriliiga liidrile peavalu Kastrioti ülekaal, kui väravavaht seitsmenda platsimängijaga asendati.

Tallinn sai küll korduvalt tühja väravat pommitada – käe sai valgeks Armis Priskuse asemel väravasuule tulnud Karel Hermaski –, aga rünnakul hakkas Kastrioti meie meeste kaitset lahti harutama. 4:0 vahespurdi järel olid võõrustajad ees 12:9, said korra vahe neljalegi väravale ning võitsid poolaja 15:12.

Teise pooltunni alguse võrdses heitluses ei tahtnud vahe kuidagi väiksemaks kui kaks väravat kahaneda. Heasse hoogu sattus Kastrioti väravavaht Kiril Kolev, kes näiteks 40. minutil peatas kiirrünnaku käigus nii Laastu kui Rainer Kelgu katse. Minut hiljem tõrjus 40-aastane makedoonlasest vanameister veel Viitkari karistusviske. 43. minutil olid Kastrioti edunumbrid 20:16.

Nüüd leidis Tallinn uue käigu ja hingamise – järjest hakkas tulema tabamusi ning ehkki Kolev tõrjus veel ka Robin Obergi karistusviske, siis viieminutilise perioodi lõpetuseks viis Laast eestlased 21:20 juhtima! Oldi ees veel 22:21, kuid enamaks jõudu ei jätkunud. Pidevalt tabati visetega Kolevit ning vastased said uuesti paariväravalise eduseisu.

Lõpuminutitel jäi mäng väravatevaeseks, viimase viie minuti ainsa tabamuse sai kirja Anton. Kastrioti võttis 26:25 võidu ning edenes järgmisse ringi koondtulemusega 51:47. Laast oli täna Tallinna resultatiivseim üheksa tabamusega. Anton lisas viis, Oberg kolm ning Viitkar, Kelk ja Rauno Aus kaks väravat.

"Natuke jäi puudu, otsustavatel hetkedel sellistes mängudes loevad kogemused," sõnas HC Tallinna peatreener Jüri Lepp. "Vastaste 40-aastane väravavaht pani kogemused maksma, meie käisime neid siit alles hankimas. Palju jätsime täna viskamata, sealhulgas neli karistusviset, kuid pilt oli natuke parem kui eile."

Lepp hindaski klubi ja meeskonna jaoks kõige kõrgemalt eurodebüüdil saadud kogemusi. "Poisid said siit tulevikuks väga hea karastuse. Loodetavasti järgmisel aastal leiame eelarve tarvis toetajaid juurde ja saame ka kodus euromänge pidada. Kodus-võõrsil põhimõttel oleks me siit paarist edasi saanud, usun ma," arvas Lepp.