"Ka mind on tabanud koroonaviirus. Möödunud reedel jäin haigeks ning samal päeval tehtud testi tulemuse sain teada pühapäeval. Pole olnud parimad kaks päeva, aga kindlasti ka mitte halvimad," rääkis Larsen Instagrami postituses.

"Ma ei tahaks koroonast nii palju rääkida. Küll aga tahaksin rõhutada, et pidasin üsna ebatõenäoliseks, et see mul saab olema. Kellelgi mu meeskonnakaaslasest seda polnud ning mul pole olnud kokkupuudet ka ühegi nakatunud inimesega. Sellegipoolest sai see mulle osaks. Ma poleks normaaltinginmustes kunagi meeskonna arstile helistanud ja mind poleks kontrollitud, kui terviseameti töötaja mind sellesse nimekirja poleks võtnud."

"Mina ja mu pere oleme praegu karantiinis - nii kaua pole meil kunagi varem õnnestunud koos olla, nii et see on juba üks pluss. Loodetavasti leiavad seda ka teised selles olukorras midagi head," lisas ta.

Uudisteagentuuri DPA andmetel on Mensah esimene koroonaviirusesse nakatunud Bundesliga käsipallur.

Saksamaa käsipalliliiga on peatatud kuni aprilli lõpuni. Mensah mängib Löweni klubis viimast hooaega, pärast seda lahkub ta konkurendi Fensburg-Handewitti ridadesse.