2015. aastal 28-kordse Rumeenia meistri ridadesse siirdunud Johannson ei varjanud rahulolu. "Üks isiklikke eesmärke sai täidetud! Tunnen tõesti, et mind hinnatakse siin ja ma loodan, et mitte niisama. Pole kunagi olnud mingi talent ja seega aitab vaid kõva töö, mida on mulle alati meeldinud teha ja mida siiani järelikult hinnatakse," sõnas 32-aastane joonemängija.

"Kerget huvi oli siit-sealt ikka veel, aga kuna Steauas olid juba pikalt jutud lepingu pikendamisest, siis hullult ei pingutanud ja lõppkokkuvõttes parim pakkumine tuli ikka siit," tunnistas Johannson. "Samas tingimused on äärmiselt head minu tagasihoidlikke nõudmisi arvestades, kolleegid on profid ning perspektiiv meeletu, pidades silmas tulevaid hooaegu."

Steaua võitis tänavu Rumeenia kõrgliiga põhiturniiri ning kindlustas play-offis juba ka pääsu nelja parema hulka, olles mängudega 2:0 veerandfinaalis üle Baia Mare CS Minaurist. Poolfinaalivastast oodatakse paarist Bukaresti CSM – Timisoara SCM Politehnica, kus mängude seis on 1:1.

Kuigi Steaua viimane meistrikuld jääb täpselt kümne aasta taha, ollakse 28 liiga- ja 9 karikavõiduga Rumeenia edukaim tiim. Kümnendeid tagasi valitses Steaua isegi Euroopas, võites 1968. ja 1977. aastal Euroopa meistrite karika. Euroedu maitsti viimati tosin aastat tagasi kui hooajal 2005/06 võideti EHF Challenge Cup.

"Eurosari on kindlasti üks suur eesmärk, aga esmalt tahaks meistritiitli nimel sel kevadel kõik anda," kinnitas Johannson. "Tänavune edugi paneb mõtlema, et olen juba natuke vana siirdumaks veel kuskile mujale unistusi taga ajama. Ent tiitlivõidu ja Meistrite liigaga saaks needki suures osas täidetud. Keha püsib õnneks terve ja motivatsiooni jagub endiselt, nii on ka hea meel Steauas jätkata!"