Kadetten purustas võõrsil Mait Patraili seitsme värava toel 35:24 Zürichi Amicitia ning Kriens-Luzern kodus 39:24 Gossau Fortitudo. Marius Aleksejev tõrjus Kriens-Luzerni puurisuul teise poolaja alguses ühe 7-meetri karistusviske ja toimetas väravajoonel viimased kaheksa minutit.

Turniiritabelit juhib kindlalt Kadetten, kes edestab teisel positsioonil olevat Kriens-Luzerni kuue ning kolmandat kohta jagavat Thuni Wackerit ja Winterthuri Pfadit 12 punktiga. Meeskonnad jätkavad nüüd vaheturniiril kahes kuueliikmelises grupis.

Saksamaa meistrivõistluste esiliiga lõunatsoonis noppis kaks võitu EHV Aue, kui alistas võõrsil 30:28 TV Korschenbroichi ja kodus 40:31 TUSPO Obernburgi. Janar Mägi toetas Auet vastavalt nelja ja kahe tabamusega. Viimasest kümnest mängust kaheksa võitnud Aue on kerkinud turniiritabelis 11. positsioonile.

Hispaania esiliigas pidi 13. kohal olev Iruni Bidasoa koduplatsil tunnistama Anaitasuna Helvetia 28:32 paremust. Marius Lepalt Bidasoale viis ja Risto Lepalt kolm väravat.

Kreekas kapituleerus Argose Diomidis kodupubliku silme all 20:23 Ateena AEK ees. Martin Johannsonilt seekord kaotajate kasuks neli väravat. Turniiritabelis on Diomidis langenud viiendale kohale. Esimesest nelikust, kes kevadel hakkavad medaleid jagama, lahutab neid ühe vähempeetud mängu juures siiski vaid kaks punkti.

Taanis sai viimasest viiest mängust neljanda kaotuse Arhus Handbold, kui jäi võõrsil 23:25 alla Bjerringbro-Silkeborgile. Mikk Pinnonen turniiritabelis neljandaks vajunud Arhusi ei esindanud.

Rootsi kõrgliigas sai kaks kaotust viimasel kohal olev LIF Lindesberg ja langes tulevaks hooajaks aste madalamale. Kõigepealt alistuti kodus 34:37 Halmstadi Drottile ja seejärel võõrsil 23:31 IFK Kristianstadile. Dener Jaanimaa viskas Drotti võrku neli ja Kristianstadile oma meeskonna parimana viis palli.

Soome meistrivõistlustel kindlustas koha nelja parema hulgas Siuntio IF, kes oli veerandfinaalis mängudega 3:0 üle Turu AIFK meeskonnast. Siuntio võidunumbriteks kujunesid kodus 34:29, võõrsil 27:23 ja siis jälle kodus toimunud kohtumises 30:20. Jaan Kaugelt Siuntio kasuks vastavalt seitse, kolm ja null väravat. Kauge tiimikaaslane Ravo Voosalu vigastuse tõttu ei mänginud. Teises veerandfinaalseerias juhib Vantaa Atlas 2:1 Karjaa BK-46 vastu. Atlas võitis kodus esimese partii 28:24 ja kolmanda 32:24. Teine matš kaotati võõrsil 24:34. Atlases leiba teeniv Martin Noodla oli kodumängudes üleväljamees vastavalt kaheksa ja seitsme tabamusega, Karjaas viskas eestlane kaks väravat. Poolfinaalis kohtub Siuntio Westiga ning Atlas või BK-46 Riihimäki Cocksiga.