Šveitsis sai esimese kaotuse Kriens-Luzern, jäädes kodus 23:26 alla tiitlikaitsjale Schaffhauseni Kadettenile, teatab EKL-i pressiteenistus. Viimased 15 minutit Kriens-Luzerni puurisuul toimetanud Marius Aleksejev tegi kaks tõrjet. Tabeliseis on aga tihe, sest esimesed viis meeskonda, teiste seas ka Kriens-Luzern ja Kadetten, on kogunud nelja vooruga kuus punkti.

Taani liigas avas punktiarve Arhus Handbold, olles omal väljakul 25:24 üle Nordsjälland Handboldist. Vigastusest taastunud Mikk Pinnonen toetas võitjaid ühe tabamusega. Arhus jagab kolme vooru järel kahe punktiga 8.-11. kohta. Nordsjälland on kolme silmaga seitsmes.

Rumeenia meistrivõistlustel pidas Odorheiu Secuiesc kaks esimest mängu ja võitis need mõlemad. Kõigepealt alistati võõrsil Cluj Universitatea Transilvania 30:26 ning seejärel kodus CSM Ploiesti 38:34. Martin Johannson viskas Ploiesti vastu ühe värava, mängus Clujga eestlane skoori ei teinud. Lisaks Odorheile jätkavad kahe vooru järel täiseduga kolm meeskonda. Cluj ja Ploiesti pole punkte teeninud.

Luksemburgis sai HB Dudelange kodus tulemusega 39:14 jagu HBC Schifflangest. Dudelange leegionäri Risto Lepa arvele kanti üks tabamust. Dudelange on võitnud mõlemad senised kohtumised, Schifflange aga kaotanud kõik kolm mängu.

Soome meistrivõistlustel alistas Riihimäki Cocks võõrsil Kristo Järve ja Antti Rogenbaumi kuue värava toel Vantaa Atlase 34:30. Karjaa BK-46 oli Mario Karuse kümne ning Janis Selge nelja tabamuse abil samuti vastase väljakul 40:22 parem Helsingi HIFK-st. Valdar Noodla kuus väravat aitasid Helsingi Dickenil kodus 46:27 jagu saada Raivo Laastu juhendatavast Porvoo Akillesest. Turu AIFK kaotas aga vaatamata Sten Toomla kolmele ning Olev Eensalu ja Taavi Tibari kahele tabamusele võõrsil Kauniaineni Westile 18:32. Kahe vooru järel on Dickenil, BK-46 ja Cocksil neli Westil ja Akillesel kaks ning Atlasel, Jaan Kauge ja Ravo Voosalu leivaisal Siuntio IF-il, AIFK-l ja HIFK-l null punkti. Seejuures on Atlasel ja Siuntiol kohtumine varuks.