Kahe aasta tagune Türgi meister ja karikavõitja tegi vaheaasta Taanis, kui esindas esiliiga klubi Raekker Möllerit.

”Mängulises mõttes oli vaja teha vaheaasta, enne kui siirduda uutele jahimaadele ning Taani oli Armi karjääri jaoks oluline samm. Ta pidi mängima täiesti teistsugust käsipalli ning arenema mängijana edasi. Käsipallis ja igas muus spordialas on areng väga tähtsal kohal ning kuna karjäär on lühike, ei tohi teha valesid otsuseid ning noorel mängijal on mänguaeg selle juures väga tähtsal kohal. Hetkel on meil kõik õnnestunud ning Taanis jätkas Armi mängulises mõttes arenemist, mis tõi talle ka Hispaania kõrgliiga klubiga lepingu,” kommenteeris üleminekut Pärdi agent Madis Kokkuta.

Hispaania liiga on Lääne Euroopas tuntud oma võitlusliku mängustiili poolest, väga kõrgest tasemest annab aimu ka fakt, et käsipalli Meistrite liiga võitis sellel aastal FC Barcelona.

”Ma olen uue klubiga väga rahul,” kommenteeris kahe-aastase lepingu sõlminud Pärt. ”Läbirääkimised olid väga kiired ja konkreetsed. Taanis ma enam ei tahtnud jätkata ning Madise hea lobitöö aitab mul karjääri jätkata taas kõrgemal tasemel. Olen rääkinud klubi peatreeneriga ning meil on ühised ideed tuleviku osas ning leidsime ka ühise keele kaitseformatsioonide ning mängu ülesehituse osas. Arutasime ka minu positsiooni võistkonnas ning olen hetkeseisuga enam, kui rahul."