Põlva Serviti mängib EHF Cup’i sarjas ja sai omale loosi tahtel vastaseks Austria Bregenz Handball meeskonna. Esimene mäng peaks toimuma 8 või 9 oktoober Mesikäpa Hallis ja teine mäng 15 või 16 oktoober Austrias.

HC Kehra meeskond osaleb teise Eesti klubina sel hooajal Euroopa karikavõistlustel ja mängib Cup Winners Cup karikasarja. Kehralastele loositi vastaseks Sloveenia HC Celje Pivovarna Lasko. Esimene mäng peaks toimuma Sloveenias 26 või 27 november ja teine mäng 03 või 04 detsember Kehra Spordihoones.

Eesti meeste rahvuskoondise käsipalluritest mängivad sel hooajal oma koduklubi eest Euroopa karikavõistlustel hetke seisuga Mikk Pinnonen, Martin Johannson ja Marius Aleksejev.

Martin Johannsoni koduklubi Rumeenia HC Odorheiu Secuiesc mängib EHF Cup sarjas ja kohtub Men’s Champions League Wild Card alagrupis neljanda koha saavutanud meeskonnaga. Esimene mäng toimub oktoobri alguses võõrsil ja teine kodus.

Mikk Pinnoneni koduklubi Taani Aarhus Haandbold mängib Cup Winners Cup sarjas ja kohtub esimese ringi võitjaga - Slovakkia MSK Holhovec/ Leedu Zemaitijos Dragunas. Aarhus mängib novembris võõrsil ja detsembri alguses kodus.

Marius Aleksejevi koduklubi Šveitsi HC Kirens-Luzern mängib Challenge Cup sarjas ja kohtub Portugali Aguas Santasega. Esimene mäng toimub Portugalis novembri lõpus ja teine mäng Šveitsis detsembri alguses.