„Tunded on kahetised, unistus täitub, aga samas on raske jätta Viljandit, kus ma mängijana üles kasvasin. Kahju on, et nüüd kui neli aastat tugevat tööd tehtud Viljandi klubiga ning mina ja Toom ära lähme Saksamaale, siis võistkond jääb nõrgemaks,“ rääkis Roosna klubi pressiteate vahendusel.

„Võistkond on noor, enamuste mängijate sünniaastad on vahemikus 1993 kuni 1995, lisaks on meeskonnas mõned vanemad mängijad mentoritena. Võistkond on noor ja ambitsioonikas ja mängib minule sobivas stiilis käsipalli, kus ma saan tegutseda nii paremääre, kui paremsisemisena. Treeningud on kaheksa kuni üheksa korda päevas. Otse Viljandi treeningutelt tulnuna polnud väga keeruline tasemega harjuda, aga tööd tuleb endaga veel rohkem tegema hakkama,“ lisas 18. juulil Saksa klubi treeningutega liituv Roosna.

Ülemineku eest hoolitsenud Kokkuta Managemendi agent Madis Kokkuta: „Roosna siirdumine Saksamaale näitab seda, et nii Viljandi Käsipalliklubi, kui ka Eesti käsipall teeb mängijate arendamisel head tööd. Kõige tähtsamaks pean seda, et nendest viimasest üleminekutest saaksid endale lisamotivatsiooni just noored mängumehed, kes näevad, et ka Eesti mängija jaoks on uksed avatud, kui ise piisavalt tööd teha.“

„Roosna käis testimas ka Bundesliga klubi HBW Balingen-Weilstetten'i juures ja saime ka sealt lepingupakkumise, kuid pidasime targemaks see tagasi lükata ja otsustada hoopis TUSEM Essen'i kasuks. Nüüd alles kõik algab poiste jaoks ja nüüd on vaja jätkata motiveeritult tippu rühkimist, sest me kõik teame, et Eesti mängija jaoks ei ole ka maailma tippklubis mängimine võimatu - Dener Jaanimaa mängib hetkel THW Kiel'is ja männgib sel nädalavahetusel meistrite liiga finaalturniiril,“ lisas Kokkuta.