Janar Mägi viskas Eesti kasuks 8, Kaupo Liiva 6, Valdar Noodla ja Siivo Sokk 4, Mait Patrail 3 ning Martin Johannson, Jaan Kauge, Sten-Erik Lepp ja Raido Peedomaa 1 värava.

Teisel poolajal oli Eesti pidevalt paari väravaga taga, kuid võitles lõpu eel välja 29:29 viigi. Siiski jättis leedulaste tabamus kaks sekundit enne sireeni võidu väljakuperemeestele.

"Jagasime mänguaega võrdselt, ainult Liiva oli teistest rohkem väljakul," lausus Eesti koondise peatreener Kalmer Musting. "Esimesel poolajal seisis väravas Marius Aleksejev, teisel Eston Varusk."

Mustingu sõnul oli Eesti mängupilt üldjoontes rahuldav. "Tegime umbes kümme pallikaotust, mis on palju. Lisaks jätsime realiseerimata hulga kiirrünnakuid," leidis Musting ka vajakajäämisi. "Aga vaimselt oli meil kõik korras."

Eesti meeskond ei osale Leedus oma parimas koosseisus, kuna Marius ja Risto Lepp on seotud liigamängudega, lisaks jäi Islandi vulkaanipurske tuhapilve tõttu eemale paremsisemine Dener Jaanimaa. "Kasutasin Jaanimaa kohal kõige rohkem Patraili, sest Mägi tundis ennast vasaksisemise positsioonil hästi," põhjendas Musting.

Teises avavooru kohtumises oli Ukraina 29:27 (11:16) parem Valgevenest. Laupäeval mängib Eesti kell 17 Ukrainaga ja pühapäeval kell 12 Valgevenega.