Nii ongi läinud. Lepp lõi 2012. aastal HC Tallinna klubi, mis kuulub täna poole tuhande õpilasega mitteametlikel andmetel Euroopa viie suurema hulka. Lisaks pealinnale on avatud treeningrühmad nii Tartus kui Pärnus ning peatselt plaanitakse laieneda veelgi. Üks lähiaja eesmärkidest on seejuures ka venekeelse elanikkonna kaasamine.

Tänavu esiliiga kuuendana lõpetanud HC Tallinn asub sügisest mängima Eesti meistriliigas, vahetades kohad seni kõrgliigasse kuulunud HC Tallasega. Nimetatud meeskonnast tulevad üle pooled mängijad, ent ka peatreener, Risto isa ja Eesti üks viimaste aegade edukamaid juhendajaid Jüri Lepp. Samuti osaletakse Balti liigas.

Risto Lepa hinnangul võiks uus klubi jõuda Eesti ja Balti liigas tippu kolme aastaga. Sponsoreid meeskonnal veel pole ning ega nende leidmine ka kerge saa olema, küll aga on lubanud õla alla panna Tallinna linn.

Kui HC Tallinna esindusmeeskond hakkab treenima ja mängima vastrenoveeritud Kalevi spordihallis, siis klubi järelkasvul oma kindel koduhall puudub. Lepa üheks lähiaja eesmärgiks on leida vahendid ka käsipallihalli ehitamiseks.

Ja lõpetuseks, klubi vanimas noortegrupis on hetkel kuni 15-aastased mängijad, esimest tõelist tuge esindusmeeskonnale loodetakse näha aga praegusest kuni 13-aastaste poiste grupist.

Vaata täna Kalevi spordihallis klubi tutvustusel tehtud Delfi intervjuud Risto Lepaga!