Viljandi alistas Audentes SK 36:25 (18:8). Võitjate resultatiivseimad olid Sten Maasalu 8 ja Ott Varik 7 ning kaotajatel Martin Grištsuk 6 ja Timo Raukas 5 väravaga.

Viljandi peatreener Marko Koks: "Tulime kohtumisele euromängu pealt ja see andis tunda. Kuna suurt pinget polnud, siis kannatas keskendumine ning tegime palju vigu."

Audentese juhendaja Martin Noodla: "Meil on koolipoiste meeskond ja käsil veerandi lõpp. Käisime Viljandis ilma osade põhimängijateta ning seega polnud head tulemust oodata. Olen poiste etteastega rahul ja loodetavasti andis matš ka Viljandile juurde. Meie poisid said arengu huvides mängida ning mina näha, mis seisus oleme."

Kehralased olid Tapast üle 43:20 (22:11). Kaupo Liiva tõi võitjatele 9 ja Kaimar Lees 7 ning Martin Adamson kaotajatele 11 ja Gert Trofimov 4 väravat.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: "Meil on pikk pink ja kõik said võrdselt mänguaega. Tapa koosseisus on palju noori, kes lasid palju eksimusi läbi. Kasutasime selle ära ning võtsime kindla võidu, kuigi meie eesmärgiks polnud suurt skoori taga ajada."

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: "Meie noor koosseis Kehra taolise meeskonna vastu ei saanud. Positiivse poole pealt tuleb välja tuua Adamsoni tegutsemise, kes on pärast Sander Annula vigastust esile kerkinud. Paraku sai meil vigastada Trofimov."

Tabeliseis: Viljandi HC 10 (6-st mängust), Põlva Serviti 8 (5), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 8 (5), HC Viimsi/Tööriistamarket 6 (5), Aruküla SK 3 (5), Audentes SK 1 (5), SK Tapa 0 (5) punkti.