12.04 (Kell 19:00) Kehra Spordikeskus: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper - SK Tapa
Omavahelised mängud põhiturniiril: 43:20; 36:31; 36:18

Nelja tugevama meeskonna vaheturniiril kuuest mängust vaid ühe võitnud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper on peatreeneri Indrek Lillsoo sõnul enne veerandfinaalseeriat keskendunud üldfüüsilise konditsiooni taastamisele ning sihid on seatud veerandfinaalist kaugemale.

"Pallitunnetus pole hetkel kõige parem ja Tapa mängud ongi just liikumiste lihvimiseks ja uute mõtete katsetamiseks," sõnas Lillsoo. "Praegu on tähtis, et mängijad suudaks pikkadeks venivate play-off'i seeriate lõpuni kõrget taset hoida."

Tapa treener Aron Jaanis tunnistab, et Kehra on paberil igas mõttes favoriidi seisuses, kuid võitluseta tapalased püssi põõsasse ei viska. "Kui nemad tulevad tugeva füüsilise treeningu pealt, siis meie üritame kokku end võtta, teha neist vähem vigu ja kui neile käsivarde ei õnnestu hambajälgi teha, siis vähemalt naha tahaks marraskile tõmmata küll."

Jaanis lisas, et kolme põhiturniiri tagumise meeskonna vaheturniir ja vahepealsed mängud Esiliigas andsid mängijate vaimule kosutust. "Formaat oli selles mõttes hea, et polnud mänge, mis on just kui ette kaotatud."

Seeria võitja kohtub poolfinaalis Viljandi HC-ga.

12.04 (Kell 19:30) Viimsi keskkool: Viimsi/Tööriistamarket - Aruküla
Omavahelised mängud põhiturniiril: 35:26, 33:35, 36:32

Põhiturniiril Aruküla vastu kolmest mängust ühe kaotanud Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen avaldas lootust, et see kaotus tuleb veerandfinaalseerias tema meeskonnale kaotust. "Ehk jõudis meestele kohale, et tuleb kõvasti võidelda ja niisama lihtsalt ei anta midagi. Kui me saame omad asjad käima, siis oleme favoriidid."

Aruküla loots Toivo Järv tunnistas samuti, et Viimsi on paberil parema komplekteeritusega, kuid lubas veerandfinaalseerias lahingut. "Me ei tohi alguses lasta vahet sisse teha ja peame kaitses üksteist julgustama."

Erinevalt Tapa treenerist Aron Jaanisest, tõdes Järv, et vahepealne turniir nõrgemate meeskondadega ei olnud talle meeltmööda. "Kolm meeskonda on meil ülejäänud satsidest üle, aga Viimsi pole meist kindlasti nii palju parem, et erinevasse seltskonda paigutuda."

Seeria võitja kohtub poolfinaalis Põlva Servitiga.