Ainsana jätkas võidukalt Põlva Serviti, alistades kodusaalis Läti meistri Riia Celtnieksi 36:24 (17:12).

Serviti poolelt viskas Roman Aizatullov 8, Sillaste 7, Martin Grištšuk 6, Hendrik Varul ja Carl-Eric Uibo 3, Sander Sarapuu ja Anatoli Tšezlov 2 ning Kristjan Muuga, Raiko Rudissaar, Sergei Ljubtšenko, Siivo Sokk ja Henri Hiiend ühe värava. Lauris Eglitis oli lätlaste resultatiivseim 8 tabamusega.

Eesti meister Serviti kirjutas B-alagrupi tabelisse kolmanda järjestikuse võidu ning on nii Balti kui koduliigas sel hooajal endiselt võitmatu. Serviti tõusis tänu Zaporožje ZTR-st paremale väravate vahele ka alagrupiliidriks, HC Tallinn on samas kuuikus kahe punktiga neljandal astmel.

Eile ajaloolise esimese võidu Balti liigas saanud HC Tallinn pühapäeval sama edukalt Leedu tippklubi Kaunase Granitas-Karysi vastu ei saanud. Alustati jälle resultatiivselt nagu päev varem Celtnieksi vastu, kuid mõõnaperioode tuli liigselt sisse ning Leedu liigas kaotuseta esinev Granitas sai 31:26 (16:12) võidu.

Enrico Anton ja Veiko Luik tabasid pealinlaste kasuks kuus korda, Marko Slastinovski, Markus Viitkar ja Rainer Kelk said kirja 3, Risto Kiil ja Rauno Aus 2 ning Johannes Treimanis 1 värava. Leedukatest viskasid Vaidas Drevinskas ja Modestas Štarolis 7 väravat.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper naaseb Leedu-turneelt tühjade pihkudega, sest kaotati mõlemal päeval. Kui laupäeval kaotati kuue väravaga meistermeeskond Klaipeda Dragunasele, siis täna vannuti 23:27 (11:14) alla kohalikus liigas hetkel neljandal kohal paiknevale Vilniuse VHC Šviesale.

Šviesa kirjutas tabelisse teise võidu tulemusega 27:23, Kehra jätkab punktita. Abdel Djalil Machou oli teist päeva järjest kehralaste resultatiivseim, täna 9 väravaga. Kaspar Lees viskas 7, David Mamporia ja Dmõtro Jankovski 2, Antti Rogenbaum, Martin Nerut ja Bogdan Vukoicic 1 värava. Vastastel oli täpseim Valdas Drabavičius samuti 9 tabamusega.

A-alagruppi juhib täisedu 8 punktiga tiitlikaitsja Riihimäe Cocks. Dobele ZRHK Tenaxil, Dragunasel ja Šviesal on 4 silma. Läti klubil on seejuures üks mäng varuks, nagu ka Viljandi HC-l, kes jätkab kahe punkti peal. Balt liiga jätkub nelja nädala pärast kui 9. ja 10. detsembril peetakse kümme kohtumist – neist kuus Kehras ja Põlvas.