3:1 (1:0, 2:0, 0:1) skooriga lõppes ka nende meeskondade seeria neljas mäng. Kaks väravat viskas Tšehhi ääreründaja Ondrej Palat, kes on viimases kolmes mängus skoorinud juba neljal korral. Ühe värava lisas rootslane Victor Hedman.

Kuuekordse Stanley karikavõitja ainsa tabamuse eest hoolitses kolmandal perioodil, kui Tampa Bay väravad olid juba visatud, kanadalane Jake DeBrusk.

Vaata massikaklust, mis puhkes Tampa Bay - Bostoni mängu avakolmandiku lõpus:

Vaata väravaid:
Rusikad välkusid ka kolmandal perioodil:

New York Islanders läks Philadelphia Flyersi vastu seeriat 2:1 juhtima samuti 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) võiduga. Värava said kirja Matt Martin, Leo Komarov ja Anders Lee Islandersi poolelt, Islandersil sai käe valgeks Tyler Pitlick.

Vegas Golden Knightsi väravasuul tegi nullimängu rootslane Robin Lehner, kes tõrjus 32 Vancouver Canucksi pealeviset, aidates oma meeskonna 3:0 võidule ja seerias 2:1 juhtima. Vegase väravad viskasid Alex Tuch, Mark Stone ja Zack Whitecloud.

Lehnerile oli see karjääri teine play-off'i nullimäng. Mõlemad on ta teinud selles seerias. Korralik tööpäev oli ka Vancouveri väravavahil, kes tegi 31 tõrjet.