Ducksi peatreener Bruce Boudreau tõstis eelmisel nädalal esimesse ründekolmikusse 43-aastase Teemu Selänne, kes ei vedanud treenerit alt ja tegi ka Florida vastu hea mängu - tasuks üks täistabamus ning väravasööt.

18 minutit väljakul viibinud Selännet, kes olnud viimastel kuudel tagumistes ründekolmikutes ning saanud seetõttu ka vähe mänguaega, toetasid rünnakul väärt mehed: tänavuse hooaja punktitabelis teisel kohal asuv Ryan Getzlaf (30+49) ning kuuendat positsiooni omav Corey Perry (37+35). 

Selänne on osalenud tänavu 56 mängus ning visanud 9 väravat ja andnud 15 resultatiivset söötu. Meeskonnakaaslane ning samuti Soome kõigi aegade paremate hokimeeste hulka kuuluv Saku Koivu on saanud sama mängude arvu juures kirja 9 väravat ja 16 söötu.

"Nii on hoopis teine asi mängida, kui saan häid vahetusi ja korralikult mänguaega," sõnas Sotši olümpial soomlased kaptenina pronksile viinud Selänne. "Olen nii kogu oma karjääri ehk 20 aastat mänginud. Naudin iga hetke, mil selles kolmikus jääl saan olla."

Anaheim hoiab 99 punktiga Läänekonverentsis kolmandat ning kogu liigas neljandat kohta, seejuures liider Boston Bruinsist jäädakse maha vaid nelja punktiga. Kohamängud, kuhu Anaheim on koha sisuliselt juba taganud, algavad 16. aprillil, kuni selle ajani peetakse põhiturniiri viimaseid mänge.

Florida ja Anaheimi mängu kokkuvõte: