Dinamo pole väidetavat hokikepi vargust kommenteerinud, aga portaali Sportacentrs.com andmetel jäi 28-aastane Murray pahateoga üsna haledalt vahele.

Vigastatud mängijate nimekirjas olnud Murray hiilis 27. jaanuaril pärast treeningut Avangardi riietusruumi ja võttis Venemaa hokikuulsuse Kovaltšuki kepi endaga kaasa. Samal õhtul toimunud mängule saabudes avastas 37-aastane Kovaltšuk, et kepp on kadunud.

Riia Arena turvatöötajad hakkasid olukorda uurima ja süüdlane tehti kiirelt selgeks. Murray oli jälgede peitmiseks kepi asukohta areenil kolmel korral vahetanud ja selle lõpuks hoonest välja viinud.

Dinamo esindajad ei julgenud Avangardi esindajatele tõde rääkida ja kiirelt mõeldi välja hädavale - koristajatädi olevat pidanud keppi katkiseks ja selle suveniirina endale võtnud.

Murray vallandati Dinamost päev hiljem. Nüüdseks on ta juba uue klubi leidnud, ta hakkab mängima Rootsis Jonköpingi HV71 võistkonnas.

Dinamo kaotas 27. jaanuaril peetud kohtumise Avangardile 1:2. 2018. aastal olümpiavõitjaks tulnud Kovaltšuk sai kirja ühe söödupunkti.