Hole-in-one lõi Niitvälja klubiliige Kristi Mae kümnendal rajal. Kokkuvõttes pälvis Mae omas grupis kümnenda koha. Kristi Mae händikäp on 26,6.

Jõelähtme golfikeskuse juhataja Hanno Krossi sõnul on jooksev hooaeg nii Jõelähtmele kui teistele klubidele Eestis kujunenud erakordselt õnnelikuks hole-in-one löökide poolest. „Kui tavaliselt lüüakse hooaja jooksul vaid üks hole-in-one, siis kahe viimase kuu jooksul on Jõelähtmel jõutud juba kolme hole-in-one, veel enam on neid sel aastal teadaolevalt löödud Saaremaal,“ märkis Kross.

„Kristi Mae tulemus näitab, et hole-in-one löömiseks ei pea olema tingimata tippmängija, piisab heast päevast ja õnnest ning golfari nimi jäädvustub klubi ja spordiala ajalukku,“ lausus Kross.

Golfi traditsioone järgides ostis ja kinkis võistluse korraldaja Rocca al Mare Kaubanduskeskuse juhataja Mati Pops omal kulul hole-in-one lööjale šampuse.

Kristi Mae on Kadi Maidre järel sel hooajal juba teine hole-in-one saavutanud naisterahvas. Hooaja esimese hole-in-one lõi Jõelähtmel mais toimunud TM Cupi raames Soome päritolu meesgolfar Ilkaa Terkomaa.

Kokku neljast etapist koosnevat Rocca al Mare Ladies Cupi juhib peale teist osavõistlust Apawan Chinglek.