Nii Oosthuizen kui ka Watson lõpetasid võistluse tulemusega -10 ning edestasid lähimaid konkurente kahe löögiga. Kolmanda kohaga pidid leppima inglane Lee Westwood, ameeriklased Matt Kuchar ja Phil Mickelson ning rootslane Peter Hanson.

Oma elu esimese suurturniiri võitnud Bubba tuli välja äärmiselt keerulisest situatsioonist. Nimelt lõi ameeriklane teisel ülerajal oma avalöögi sügavale metsa, kuid suutis siiski palli vindiga puude vahelt greenile lüüa ning saada tulemuseks par. Sellest piisas kuna Oostizenil ei õnnestunud rada tänu kehvale avalöögile par’iga läbida.

Teise kohaga leppima pidanud Oosthuizen sai viimase päeva teisel rajal hakkama märkimisväärse teoga - lüües albatrossi ehk sai ühel rajal tulemuseks -3. Lõuna-aafriklane lõi 575 jardi pikkusel rajal palli auku vaid kahe löögiga. See oli ka Mastersi ajaloo esimeseks albatrossiks teisel rajal.

Oosthuizeni imelist lööki 260 jardi kauguselt saab näha siit:

Bubba Watson teenis turniirivõiduga 1,44 miljonit dollarit.

Võistluse favoriit Tiger Woods pidi leppima jagatud 40. kohaga. Äärmiselt kehvalt mänginud Woods pälvis kriitikute pahameele oma ebaprofessionaalse käitumisega.

Augusta National Golf Club väljakul on Mastersit peetud juba alates 1934. aastast.