Tour Championship by Coca-Cola oli ka terve hooaja väldanud FedExCup edetabeli viimane osavõistlus, kus selgitati välja ka peaauhind – 10 miljonit dollarit.

Enne otsustavat võistlust juhtis 10 miljoni dollari edetabelit ameeriklane Webb Simpson ning veel viimastel radadel oli võiduvõimalus väga mitmel golfimängijal. Parimat mängu näitasid siiski ameeriklased Hunter Mahan ja Bill Haas, kes jäid jagama esikohta pärast nelja võistlusringi.

Mõlemad mängijad lõpetasid võistluse tulemusega -8 ning võitja selgitamiseks tuli suunduda ülerajale. Selleks hetkeks ei olnud veel aga FedExCup'i võitja selgunud ning meestel ootas ees närvesööv lisarada.

Esimesena mängiti 18. rada, milleks oli väga pikk par 3. Nii Haas kui Mahan eksisid avalöögil, kuid suutsid siiski par'i välja mängida. Seejärel mängiti par 4 seitsmeteistkümnes rada, kus Bill Haas lõi oma lähestumislöögi pooleldi vette, kuid suutis imekombel sealt palli greenile lüüa ja par'i päästa. Vaata VIDEOT:

Kolmanda lisarajana mängiti järjekordselt 18. raja par 3. Seekord eksis Hunter Mahan, kes lõi oma avalöögi liivatakistusse ning ei suutnud sealt par'i välja mängida. Seega piisas Haasil viimasel rajal vaid par'ist, millega ameeriklane sai ka ilusti hakkama.

Lisaks võistluse võiduga kaasnenud 1,44 miljonile dollarile võttis Haas ka FedExCup üldvõidu ning 10 miljoni dollari suuruse peaauhinna.