Elu teise PGA turniiri võitnud Fowler etendas ühe aastate võimsama comeback'i - veel kuus rada enne lõppu kaotas ta liider Sergio Garciale viie löögiga, tegi aga järelejäänud radadel neli birdie'it ning ühe eagle'i. See viis ta kolme mehe play-off'i, kus vastasteks Garcia ja elu esimest PGA turniiri esikohta püüdnud Kevin Kisner.

Kolmerajalises lisamängus pudenes esmalt konkurentsist Garcia. Neljandal lisarajal saatis Fowler pärast suurepärast avalööki poolteiselt meetrilt palli auku, Kisner kolmelt ja poolelt meetrilt sama ei suutnud.

26-aastase ameeriklase jaoks oli esikoht seda magusam, et nädala algul meedias avaldatud anonüümse küsitluse järgi olid kaasmängijad pidanud teda tippgolfi üheks kõige ülehinnatumaks mängijaks.

"Naersin selle küsitluse peale. Aga jah, kui mingi küsimus üles jäi, siis see sai nüüd vastatud," kommenteeris võiduga 1,8 miljonit dollarit teeninud Fowler.

Maailma esinumber Rory McIlroy jäi esikohameestest nelja löögi kaugusele ja jagas kaheksandat kohta. Mastersi võitja Jordan Spieth kahele viimasel võistluspäevale ei pääsenud. Tippu tagasi pürgiv ajaloo paremaid golfareid Tiger Woods kindlustas endale küll koha kõigil neljal päeval, ent jäi võitjast 15 löögi kaugusele ja 69. kohale.