Parima löökide üldskoori arvestuses saavutas esimese koha Vambola Juurmann 45 punktiga ja sellega tagas endale edasipääsu Grand Final´ele, mis leiab aset Türgi linnas Antalyas oktoobri lõpus. Teisele kohale tuli väga tiheads konkurentsis Ago Markvardt ning auhinnalisele kolmandale kohale jäi Tõnu Tsernant. Esimese löögiga augule kõige lähemale saanud mängijad pärjati samuti karikaga. Naiste arvestuses tuli võitjaks Katrin Tiitus ja meeste arvestuses Tõnis Segerkrantz.

2016 Turkish Airlines´i Open´ile pääsenud lendavat Türkki, kus neid ootab ees golf ja lõõgastumine 8 päeva parimates tingimustes kõik hinnas 5* hotellis. “Me soovime tänada kõiki, kes osalesid Turkish Airlines´i golfiturniiril, mis leidis aset Jõelähtme golfiklubis EGCC,“ tänas Turkish Airlines´i Eesti filiaali tegevjuht härra Erkan Ince. “Tegemist oli suurepärase päevaga. Au ja kiitus võitjaks tulnud Vambolale ja peatse kohtumiseni novembris Antalyas.“

Turkish Airlines World Golf Cup 2016

Kõik sai alguse 2013. aastal ja nüüdseks on järjest arenevast üritusest kujunenud ülemaailmne sari, mida korraldati Tallinnas esimest aastat. Tänaseks on maha peetud 101 turniiri. 87 osalejat on hoolikalt välja valitud Turkish Airlines´i poolt. Esimene kvalifikatsioon leidis aset Dar es Salaamis, Mumbais ja Dohas 2013. aasta veebruarikuus. 2016. aastal hõlmavad võistlused riike üle maailma, teiste seas näiteks Hong Kong, Suurbritannia, Lõuna-Korea, Jaapan, Hiina, Hispaania, Ameerika Ühendriigid, Portugal, Itaalia, Prantsusmaa, Kreeka, Argentiina, Brasiilia, Türgi ja kaasa arvatud Balti riigid.

Turniiri toetavad Financial Times ja Conte of Florence, viimane andes oma panuse riietuse näol.

Turkish Airlines World Golf Cup 2016

Turkish Airlines’i lühiajalugu

1933.aastal 5 lennukiga asustatud Turkish Airlines olles tänaseks kasvanud 4 tärni lennuliiniks. Star Alliance’i liikmel Turkish Airlines’il on täna 314 lennukit, mis lendavad 291 sihtpunkti üle maailma (240 rahvusvahelist ja 51 siseriiklikku lendu). 2015. aastal läbi viidud Skytraxi küsitluse andmete põhjal valiti Turkish Airlines viiendat aastat järjest Euroopa parimaks lennufirmaks ja seitsmendat aastat järjest parimaks lennufirmaks Ida-Euroopas. 2010. aastal pärjat firma parimat turistiklassi toitu pakkuvaks lennufirmaks, 2013. ja 2014. aastatel maailma parimat äriklassi toitu pakkuvaks lennufirmaks. 2015. aasta Skytrax küsitluse põhjal võitis Turkish Airlines ka parima äriklassi ootesaali toitlustuse ja parima äriklassi ootesaali lennujaamas tiitli.

Turkish Airlines lendab 116 erinevasse riiki üle 5 kontinendi pälvides kõige enim eri riikidesse ja rahvusvahelistesse sihtkondadesse lennutava lennufirma tiitli.

Turkish Airlines World Golf Cup 2016

Turkish Airlines kvaliteet

Hoidmaks oma brändi nime kõrgel, tagab Turkish Airlines tõsise edu konkurentide ees investeerides teenuse kvaliteeti, lennukite meelelahutussüsteemidesse, mugavatesse istmetesse, gurmee menüüsse ja oskuslikku tööjõudu. Turkish Airlines omab üht noorimat lennukite koosseisu eelistades alati uusimaid tehnoloogiavõimalusi ja innovatsioone. Turkish Airlines jätkab kindlalt oma lennukite arvu suurendamist ja uute lennuliinide avamist, omades juba nelja tärni hinnangut ja liikudes viienda tärni poole.

Lisaks Euroopale avardab Turkish Airlines oma lennuliine ka Venemaale, Kesk-Aasiasse, Kaug-Itta, Kesk-Itta, Aafrikasse ning Põhja- ja Lõuna-Ameerikasse. Ühe kiiremini kasvava lennufirmana omab Turkish Arilines strateegilist kohta ida ja lääne vahel.

Turkish Airlines World Golf Cup 2016

Faktid ja numbrid

  • Lennukite arv: 314 (reisi ja kargo)
  • Lennukite tüübid: A340-300, A330, A321, A320, A319, B737-400, B737-800, B737-900ER B777 ER
  • Peajaamad: Istanbul ja Ankara
  • Klubikaardi programm: Miles & Smiles
  • Sihtkohtade arv: 291 (240 rahvusvahelist ja 51 siseriiklikku)
  • Lennuliinide tegevus: Euroopa, Venemaa, Kesk-Aasia, Kaug-Ida, Kesk-Ida, Aafrika, Põhja- ja Lõuna-Ameerika
Jaga
Kommentaarid