„Peale ettevalmisust Masters’iks konsulteerisin arstidega ja otsustasime vaeguste likvideerimiseks lõikuse ära teha," ütles Woods. „Tahan tänada fänne toetuse eest. Hetkeline olukord on vägagi frustreeriv, kuid arstid soovitasid tippturniiri vahele jätta, minu enda huvides."

Woodsi avalduses oli kirjas, et ta eesmärk on jätkata võistlemist "millalgi suvel".

Koos 79 PGA Tour’i võiduga on ta vaid kolme võidu kaugusel Sam Sneadi kõigi aegade võitude rekordist. Suurturniiri võite on Woodsil 14, vaid Jack Nicklausil on enam, 18 võitu.

"Hetkel on raske, kuid ma olen tuleviku suhtes optimistlik," räägib Woods. "On kaks erakordset inimest ja mängijat, kelle rekordid loodan ühel päeval purustada. Nagu olen mitmel korral öelnud, Sam ja Jack jõudsid enda verstapostideni pika karjääri jooksul. Mul on samuti plaanis veel aastaid võistelda."

Seljavalud on Woodsi vaevanud alates 2013. aasta augustist ja tänavu sundisid valud teda pooleli jätma The Honda Classicu viimase võistluspäeva. Nädal hiljem kaebas ta uuesti seljavalu üle, World Golf Championships-Cadillac Championshipsil, kuid tal õnnestus siiski lõpuni mängida ning viimase ringi koguni karjääri kõrgeima tulemusega 78.