Viimast päeva liidrina alustanud Robert Karlsson mängis pühapäevasel ringil 68 lööki (-2) ning lõpetas võistluse tulemusega 267. Temaga samaväärse lõpptulemuseni jõudis ameeriklane Frazar ning järjekordselt tuli PGA turniiri võitja väljaselgitamiseks suunduda lisarajale.

Mõlemad mängijad saavutasid võrdse tulemuse nii esimesel kui ka teisel lisarajal. Kolmandal ülerajal eksis aga rootslane Karlsson, jättes võidukarika Frazarerile, kellele oli see esimeseks PGA Touri võiduks.

Kaks esimest edestasid kolmandale kohale platseerunud võistlejaid tervelt viie löögiga. Kolmandat kohta jagasid Camilo Villegas, Tim Herron, Ryuji Imada, Charles Howell III ja Retief Goosen.

Frazar, kes saavutas oma esimese PGA turniirivõidu alles 355. katsel, teenis võiduga auhinnaraha üle miljoni dollari. Esikoht andis talle ka 500 FedExCup punkti ning sellega tõusis ta läbi hooaja vältavas edetabelis 40. kohale.

Järgmisena leiab aset U.S. Open Championship, kus 156 professionaali ja amatööri võistlevad hooaja teise suurturniiri tiitli eest. Võistlus algab juba sel neljapäeval, 16. juunil.