Kolmeaastase vaheaja järel oli võidukas hispaanlane Gonzalo Fernandez Castano, kes edestas teisel lisarajal filipiinlast Juvic Pagunsani.

Teise võistlusringi 61 löögiga läbinud hispaanlane oli kindlal sammul liikumas turniirivõidu poole, kuid viimasel üheksal rajal mängitud kolm lööki üle par'i jätsid ta Pagunsaniga liidrikohta jagama. Juba esimesel lisarajal tuli mäng järjekordselt äikese tõttu katkestada ning võitja otsustati selgitada järgmise päeva hommikul. Esimese üleraja läbisid mõlemad mängijad par'iga kuid järgmisel katsel oli kindlam hispaanlane tehes birdie ning teenis hooaja esimese turniirivõidu.

Kolmandat kohta jagasid ameeriklane Anthony Kim ja lõuna-aafriklane Louis Oosthuizen -13ga.

Veel kuus kuud tagasi tõsise seljavigastusega võidelnud Gonzalo Fernandez Castanole oli see tema karjääri viiendaks European Touri võiduks.

Puttamisel kindluse leidnud hispaanlane on viimasel kolmel võistlusel väga hästi esinenud. Castello Mastersi teine koht, Andalucia Mastersi 12. koht ning tänane võit on hispaanlasele sisse toonud pea miljon eurot.

Veel kolm kuud tagasi maaila golfiedetabelis 188. kohal olnud Castano on tänaseks tõusnud juba 58. positsioonile.

Möödunud nädalalõpul oli võistlemas ka Tiger Woods, kes osales The Emirates Australian Openil. Kõrges konkurentsis saavutas Tiger kolmanda koha jäädes võitjast, Greg Chalmersist, maha vaid kahe löögiga.

Tuntumatest mängijatest olid Austraalias esikümnes veel Jason Day, Geoff Ogilvy, Adam Scott ning Nick Watney.